İkizler39 çift çizgiyi gördüğümde kocamndan önce sana haber veresim geldi haa ne güzel motive ediyorsun sen insanı yahuu![]()
Eeee ben topiğin ablasıyım, hem anne adaylarının en çok ihtiyacı olan şey Moral...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizler39 çift çizgiyi gördüğümde kocamndan önce sana haber veresim geldi haa ne güzel motive ediyorsun sen insanı yahuu![]()
Üzülme keser84 üzülme canım, en kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle![]()
Eeee ben topiğin ablasıyım, hem anne adaylarının en çok ihtiyacı olan şey Moral...![]()
amin canım inşallah bat 8 ocak bakalımm
İşte böyle hemen başla bakalım sağlıklı beslenip, moral depolamaya 2013'ün ilk bebek haberi senden inşallah...![]()
şekerim ağzından bal damlıyor :)))
Kızlar bundan böyle neşelenip, neşelenip çalışma yapacağız salgıladığımız mutluluk hormonu spermlerin yumurtaya ulaşmasını hızlandıracak, sonra da patlasın![]()
Canımm benim çift çizgiyi gördün mü silik milik alacan eline mendili başlıycan halaya inşallah yarabbim yarında kan sonucunu alırsın sonra açarsın ağustos anneleri topiğini![]()
İşte böyle kızlar neşelenin bakıyım bizler mutllu anneler olup mutlu çocuklar yetiştireceğiz hadi kızlar haydaaaa![]()
eğer neşelene neşelene hamile kalırsak bir topik de sen açarsın artık. adı ne olsun topiğin şimdiden düşünmek gerek ikizlerciğim :44: :44:
Valla KK neşe görsün, çek halayı, yap pompildikadoyu ( Biz eşimle kızımıza böyle hitap ediyoruz pompil, pompildikado, fontinko vb. )![]()
ben de diyorum pompikli bilmem ne ne diye![]()
Kızlar bundan böyle neşelenip, neşelenip çalışma yapacağız salgıladığımız mutluluk hormonu spermlerin yumurtaya ulaşmasını hızlandıracak, sonra da patlasın![]()
ya benim eşim çok neşeli biridir, beni de o böyle yaptı zaten, böyle şeyler uydururdu kızımı severken, o gün bugündür pompildikado kaldı kızımın adı evimizde :))
ya benim eşim çok neşeli biridir, beni de o böyle yaptı zaten, böyle şeyler uydururdu kızımı severken, o gün bugündür pompildikado kaldı kızımın adı evimizde :))
şu bir kaç gündür regl olmak için can çekişiyorum olduktan sonra çalışmlar sırasında bol bol burada olacağıminsanın morali tavan oluyor