Kendisine ait eski ,kullanmadığı telefonu burada bırakmıştı.Şans eseri kimin telefonuna baktınız?
enistenizin hesabinin acik oldugunu gorduyseniz cikis yapsaydiniz niye arama gecmisine bakiyorsunuz ne alaka? bana hic mantikli gelmedi bu hafta burada ensest konulari pick yapti diye acmissiniz herhalde.
Eniştenizin telefonunu kurcalamaniz bana daha garip geldi açıkçası niçin baktınız arama geçmişine? Ancak ablanız bakabilir bence kaldı ki onu bile doğru bulmuyorum.Kendisine ait eski ,kullanmadığı telefonu burada bırakmıştı.
Siz de açık kalmışken karıştırayım dediniz.Kendisine ait eski ,kullanmadığı telefonu burada bırakmıştı.
Nereden başlayacağım nasıl dile getireceğim bilmiyorum hala şokunu atamadım üzerimden ,ama elimden geldiğince aktarmaya çalışacağım.Bugün şans eseri telefondaki arama geçmişine bakarken eniştemin hesabının açık olduğunu fark ettim ,arama geçmişinde utanarak söylüyorum p*..o aramalarına denk geldim daha kötüsü bunların içinde baldız p... hikayeleri şeklinde bir kaç arama da vardı.Rastlantı olamaz kasten aratılmış bunlar. 11 senedir evliler ,ben onu kendi abim gibi bildim senelerce,en ufak bir yanlış davranışını görmedim keza annem de öyle kendi oğlundan ayırt etmedi ,herkesin çok sevdiği saydığı birisi.Gördüğüm an başımdan aşağı kaynar sular döküldü hala atlatamadım. Annemin sağlık durumu iyi olmadığı için anlatamıyorum hali daha kötü olur diye ,ablam da psikolojik olarak iyi durumda değil. Ne yapayım bilmiyorum kimseye halimi anlatamıyorum bana bir akıl verin..
Normalde katiyen telefon vs.kurcalamam adetim değildir ama şeytan dürttü mü diyeyim içime kötü bir his doğdu mu diyeyim bilmiyorum. Her şerde bir hayır var derler ,çok büyük bir şoka uğradım ama bundan sonrasında ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum...Eniştenizin telefonunu kurcalamaniz bana daha garip geldi açıkçası niçin baktınız arama geçmişine? Ancak ablanız bakabilir bence kaldı ki onu bile doğru bulmuyorum.
Ne yolu gösterelim?Bir yol göstermeyecekseniz lütfen boş yorumlar yapmayın kimseyle uğraşacak durumda değilim şu an ben..
Rezil rezil konuşmayın senelerdir abim gibi gördüğüm insan diyorum öyle bir durum söz konusu olsa neden dert yanayım burda!!En cahil insan bile eski tlf fabrika ayarlarına döndermeden kenara atmaz.
Siz de bu enişteye karşı bir merak var ki geçmiş aramaları kurcaladınız sizde boş değilsiniz.
Normalde katiyen telefon vs.kurcalamam adetim değildir ama şeytan dürttü mü diyeyim içime kötü bir his doğdu mu diyeyim bilmiyorum. Her şerde bir hayır var derler ,çok büyük bir şoka uğradım ama bundan sonrasında ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum...
Abiniz mi?enişte diye hitap ediyordunuz.Rezil rezil konuşmayın senelerdir abim gibi gördüğüm insan diyorum öyle bir durum söz konusu olsa neden dert yanayım burda!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?