Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olunBu bdv'lik bir konu değil, haberleri türkiye ve dünya gündemi topicinde paylaşıyoruz.
Ben burda çok absürt bir durum görmedim. Bahsettiğim topicte zaten bunun konusu açılmış oraya da aynı yorumu yaptım. Çocuğun kafasıyla tahta silen müdürler görmektense para saçan müdürler görmeyi tercih ederim. Tamamen iyi nşyetle, sonucu düşünülmeden yapılmış bir hareket.
Bu arada bir tavsiye, çocuk yapmak için evlenilmez. İki insan bir arada olmak, hayatı paylaşmak için evlenir. Çocuk işin bonusudur. Çocuk için evlenilirse o işte bir yanlışlık vardemektir.
Ben bilmem yönetim bilir...Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun
bu konu canımı fazlasıyla sıkıyor o yüzden açtım.
Çocuğun başından para saçmak nasıl normal karşılanabilir yahu? Rezalet bir durum. Çocuğun kafasıyla tahta silen müdürden daha kötü bir hareket aslında bu. Sadece başından para saçılan çocuk değil, aslında diğer çocuklar için daha kötü bir durum bu.Bu bdv'lik bir konu değil, haberleri türkiye ve dünya gündemi topicinde paylaşıyoruz.
Ben burda çok absürt bir durum görmedim. Bahsettiğim topicte zaten bunun konusu açılmış oraya da aynı yorumu yaptım. Çocuğun kafasıyla tahta silen müdürler görmektense para saçan müdürler görmeyi tercih ederim. Tamamen iyi nşyetle, sonucu düşünülmeden yapılmış bir hareket.
Bu arada bir tavsiye, çocuk yapmak için evlenilmez. İki insan bir arada olmak, hayatı paylaşmak için evlenir. Çocuk işin bonusudur. Çocuk için evlenilirse o işte bir yanlışlık vardemektir.
Çocuğun başından para saçmak nasıl normal karşılanabilir yahu? Rezalet bir durum. Çocuğun kafasıyla tahta silen müdürden daha kötü bir hareket aslında bu. Sadece başından para saçılan çocuk değil, aslında diğer çocuklar için daha kötü bir durum bu.
siyasete açabilirsiniz konuyu bdv yeri değil ayrıca küçücük çocuklara makyaj yapan mini etekler giydirenler de benim midemi bulandırıyor onu napıcaz? kimsenin siyasi ve dini görüşü sizi ilgilendirmezEvli değilim. Evlenmeyi düşünmeme sebeplerimden biri de çocuk istememek. En azından Türkiye gibi bir ülkede çocuk yapmanın o çocuğa kötülük olduğunu düşünüyorum. Gün geçmiyor ki, okullardan rezil olaylar ve görüntüler yansımasın medyaya.
Buyrunuz...
http://www.cumhuriyet.com.tr/video/...ke_eden_goruntu__Uzerlerinden_para_sacti.html
Sonuçta çocuklar sadece bizim kontrolümüzde olmuyor. Milli Eğitim diye bir gerçeklik var. Bu görüntülerden moralim yine çok bozuldu. Video bir ilkokul sınıfında çekilmiş ve 9-10 yaşındaki kızların başörtüsü takmaları vs. de artık midemi bulandırıyor.
Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu ülkeye yeni bir insan(çocuk) getirmek hakkında?
Ben de onu diyorum işte.Dediğim gibi iyi niyetle yapılmış, sonucu düşünülmemiş bir hareket. Müdürün kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.
Evet, küçücük çocuğa makyaj yapıp mini etek giydiren de aynı o çocuğun başını örten kadar rezil.siyasete açabilirsiniz konuyu bdv yeri değil ayrıca küçücük çocuklara makyaj yapan mini etekler giydirenler de benim midemi bulandırıyor onu napıcaz? kimsenin siyasi ve dini görüşü sizi ilgilendirmez
başörtü farklı bir mevzudur rezil diyemezsiniz ayrıca dini konulara giriyorsunuz ve yasak yanlış buluyor olabilirsiniz sizin görüşünüz ama karşı görüşten insanları aşağılamak sizin haddinize değilEvet, küçücük çocuğa makyaj yapıp mini etek giydiren de aynı o çocuğun başını örten kadar rezil.
Evet, küçücük çocuğa makyaj yapıp mini etek giydiren de aynı o çocuğun başını örten kadar rezil.
Çocuklara karşı yapılan bir harekete elbette rezil diyebilirim. Bir konu dini olduğu gerekçesiyle en baştan saygıyı haketmez.başörtü farklı bir mevzudur rezil diyemezsiniz ayrıca dini konulara giriyorsunuz ve yasak yanlış buluyor olabilirsiniz sizin görüşünüz ama karşı görüşten insanları aşağılamak sizin haddinize değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?