• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ülkede çocuk doğurmak

para saçma olayı yanlış bir ödüllendirme yöntemi elbette hoş değil ama konuda abartılan kadar da anormal değil.para saçmaktan öte çocuğu döven,kafasıyla tahta silen,ellerini morartan insanları kınamak lazım bence.

kapalı olma olayına gelince keşke o konuda ki fikrinizi daha saygı çerçevesinde ifade etseydiniz.evet o yaşta ki çocukları kapatmak bana da doğru gelmiyor belki ama yine benzer yaştaki çocukların boya küpü gibi ortada dolaşması da doğru gelmiyor.

olaylara tek yönlü değil geniş bir açıdan bakmak gerek.
Hocam çocuktan bahsediyoruz. Boya küpü gibi gezdirilen çocuklara da yazık, başı kapatılanlara da ... İkisi de çocuk istismarıdır.

Değil midir?

Yetişkin olduklarında istediklerini yapsınlar ama bakın ilkokul çocuğu karşımızdaki.

Çocuklara karşı yapılan bir harekete elbette rezil diyebilirim. Bir konu dini olduğu gerekçesiyle en baştan saygıyı haketmez.
karşı görüşten insanları aşağılayamazsınız senin çocuğun açık olur onun kapalı yada başka birşey şimdi anlatamam size kapalı olmanın durumlarını yeri konusu bu değil sen açmak istiyorsan aç çocuğunun başını ya da bir başkası neyse ne ama kapatandan da sanane kardeşim sana ne ? midesi bulanıyormuş benim de diğerlerinden bulanıyor hadi bakalım ben başkalarına rezil diyor muyum hayır gayet de saygı duyuyorum sizde saygı duymak zorundasınız

Back
X