Saç Bakım Ürünleri Bu ürünlerden hangisini kullanmalıyım Tavsiyeye ihtiyacım varrr!

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
Kızlar merhaba çok sorunlu saçlarım var adam edemiyorum eskiden çabuk uzardı şimdi uzamıyor omuzlarımda ve çok yıprandı kırıldılar ben yine de kestirmiyorum Saçlarımı sık sık düzleştiriyorum bunun da etkisi büyük. saçlarım çok sert ve dökülüyorlar ne zamandır. Kızlar benim istediğim şu ki parlak canlı gözüksünler yağlarla kremlerle adam edip uzatıp perma yaptırmak istiyorum yani perma dediysem su dalgası gibi

şimdi kozmetikçilerde falan dolaştım. Watsons'ta bakındım bir sürü argan yağı falan var. Diyorum bir şampuan alayım aynı markadan saç kremi alayım yine aynı markadan saç serumu ve durulanmayan sprey falan alayım ama hepsi aynı marka olsun. Sizce Loreal Paris Elseve marka mı tercih etsem Gliss mi tercih etsem?

Bu iki markanında şampuan, saç kremi, saç serumu, bakım yağı falan filan var hatta şunu internette çok methettiler

http://www.botamarket.com/dermokozm...lseve-sac-bakim-yagi-100-ml-extraordinary-oil

bir de başka yağlar vardı argan yağı falan. Ve orada ısırgan otlu tresan marka şampuan da vardı tavsiye etti arkadaşım. Sizce hangi ürünleri kullanmalıyım ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var

NOT: Bu ay içerisinde cildiyeye gideceğim sivilce için kan değerlerime de bakacakalr sanırım demir hapı kullanmaya başlayabilirim saç dökülmelerimi de söyleyeceğim muhtemelen ilaç ya da şampuan verir doktor ama eczaneden kullandığım şampuanlar da saçımı iyice yıpratıyordu eskiden. :44:

Bu arada parabensiz şampuan da duydum bu nedir ki acaba aydınlatır mısınız?

Son düzenleme:
badem yağı bire bir ben eskiden şampuan kullanırdım yeşil sabuna geçtim ve badem yağı doğal hayat yaradı saçıma başıma heryerime

kuru saça gliss tavsiye etmem kesinlikle daha beter yapıyor, Ben bi süre sarı olanı kullanmıştım Allahım o saçlarımı ne hale getirdi hayatımda ilk kez sacım kopup elimde kaldığını gördüm. Taramak fln nerdeyse imkansızdı o yüzden takıldığı yerden kopuyordu.. Elseve'in sarı kapaklı kuru saçlar için yada kırmızı olan 5 etkilisini tavsiye ederim :) Şampuanıda kremide çok güzel pamuk gibi oluyor saçları insanın.

Sabundan sonra şampuan kullaniyormusunuz bende zeytinyağı sabunu kullaniorum sampuani biraktim artik uclarinida morfose keratin serumu kullaniorum

ben sadece köy sabunu işte yeşil olan hemde saçlarım kalçama kadar gür ve dalgalı düşünün yinede severek kullanıyorum arada zeytinyağlıda kullandım oda güzel

Paraben birçok kozmetik üründe bulunan ve kadınlarda göğüs kanserine neden olduğu söylenen bir madde bu nedenle ben parabensiz ürünleri tercih ediyorum elseve saç bakım yağı kullananlar memnun ama ben denemedim henüz.

Peki parabensiz hangi şampuanlardan tavsiye edersiniz?

Ah ah canim benimde bu düzlestiriciler yüzünden sacim ayni seninki gibi kırık dolu bakımsız falan. Oncelikle ben artık düzlestiriciyi biraktim. Gliss mi elseve mi demişsin ben şampuan olarak elseve komple onarici 5 i kullanıyorum sıvı sac kremi ise gliss total repair kuru ve yıpranmış saclar icin. İkisinden de memnunum. Bunlardan birinin serisini alabilirsin :)
uzamasi icin lavanta kürü kullanabilirsin :)

Teşekkür ederim cevap için

Dün tam elsev almış çıkkıyordum ki bioblasın şampuanını gördüm saç uzatmaya yarayan vs yine kararsız kaldım acaba onu mu alsam dedim :26:

bir de lavanta kürünü aktarlardan bulabilir miyim?

Son düzenleme:

Ben bioblasıda kullandim saçımı döktü yaramadi bana bıraktim. Canim evet aktara kuru lavanta de verir ucuz bi sey zaten sonra istersen kullanma yönteminide anlatirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…