- Konu Sahibi GazozGofret
-
badem yağı bire bir ben eskiden şampuan kullanırdım yeşil sabuna geçtim ve badem yağı doğal hayat yaradı saçıma başıma heryerime
Paraben birçok kozmetik üründe bulunan ve kadınlarda göğüs kanserine neden olduğu söylenen bir madde bu nedenle ben parabensiz ürünleri tercih ediyorum elseve saç bakım yağı kullananlar memnun ama ben denemedim henüz.Kızlar merhaba çok sorunlu saçlarım var adam edemiyorum eskiden çabuk uzardı şimdi uzamıyor omuzlarımda ve çok yıprandı kırıldılar ben yine de kestirmiyorumSaçlarımı sık sık düzleştiriyorum bunun da etkisi büyük. saçlarım çok sert ve dökülüyorlar ne zamandır. Kızlar benim istediğim şu ki parlak canlı gözüksünler yağlarla kremlerle adam edip uzatıp perma yaptırmak istiyorum yani perma dediysem su dalgası gibi
şimdi kozmetikçilerde falan dolaştım. Watsons'ta bakındım bir sürü argan yağı falan var. Diyorum bir şampuan alayım aynı markadan saç kremi alayım yine aynı markadan saç serumu ve durulanmayan sprey falan alayım ama hepsi aynı marka olsun. Sizce Loreal Paris Elseve marka mı tercih etsem Gliss mi tercih etsem?
Bu iki markanında şampuan, saç kremi, saç serumu, bakım yağı falan filan var hatta şunu internette çok methettiler
http://www.botamarket.com/dermokozm...lseve-sac-bakim-yagi-100-ml-extraordinary-oil
bir de başka yağlar vardı argan yağı falan. Ve orada ısırgan otlu tresan marka şampuan da vardı tavsiye etti arkadaşım. Sizce hangi ürünleri kullanmalıyım ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
NOT: Bu ay içerisinde cildiyeye gideceğim sivilce için kan değerlerime de bakacakalr sanırım demir hapı kullanmaya başlayabilirim saç dökülmelerimi de söyleyeceğim muhtemelen ilaç ya da şampuan verir doktor ama eczaneden kullandığım şampuanlar da saçımı iyice yıpratıyordu eskiden. :44:
Bu arada parabensiz şampuan da duydum bu nedir ki acaba aydınlatır mısınız?
Paraben birçok kozmetik üründe bulunan ve kadınlarda göğüs kanserine neden olduğu söylenen bir madde bu nedenle ben parabensiz ürünleri tercih ediyorum elseve saç bakım yağı kullananlar memnun ama ben denemedim henüz.
Peki parabensiz hangi şampuanlardan tavsiye edersiniz?
HC' nin şampuanlarında paraben, sülfat türü maddeler yok ben onu kullanıyorum ama diğer markalardan hangilerinde yok bilemiyorum netten araştırabilirsiniz.
Bakıyorum şimdi, teşekkürler
Kızlar merhaba çok sorunlu saçlarım var adam edemiyorum eskiden çabuk uzardı şimdi uzamıyor omuzlarımda ve çok yıprandı kırıldılar ben yine de kestirmiyorumSaçlarımı sık sık düzleştiriyorum bunun da etkisi büyük. saçlarım çok sert ve dökülüyorlar ne zamandır. Kızlar benim istediğim şu ki parlak canlı gözüksünler yağlarla kremlerle adam edip uzatıp perma yaptırmak istiyorum yani perma dediysem su dalgası gibi
şimdi kozmetikçilerde falan dolaştım. Watsons'ta bakındım bir sürü argan yağı falan var. Diyorum bir şampuan alayım aynı markadan saç kremi alayım yine aynı markadan saç serumu ve durulanmayan sprey falan alayım ama hepsi aynı marka olsun. Sizce Loreal Paris Elseve marka mı tercih etsem Gliss mi tercih etsem?
Bu iki markanında şampuan, saç kremi, saç serumu, bakım yağı falan filan var hatta şunu internette çok methettiler
http://www.botamarket.com/dermokozm...lseve-sac-bakim-yagi-100-ml-extraordinary-oil
bir de başka yağlar vardı argan yağı falan. Ve orada ısırgan otlu tresan marka şampuan da vardı tavsiye etti arkadaşım. Sizce hangi ürünleri kullanmalıyım ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
NOT: Bu ay içerisinde cildiyeye gideceğim sivilce için kan değerlerime de bakacakalr sanırım demir hapı kullanmaya başlayabilirim saç dökülmelerimi de söyleyeceğim muhtemelen ilaç ya da şampuan verir doktor ama eczaneden kullandığım şampuanlar da saçımı iyice yıpratıyordu eskiden. :44:
Bu arada parabensiz şampuan da duydum bu nedir ki acaba aydınlatır mısınız?
Ah ah canim benimde bu düzlestiriciler yüzünden sacim ayni seninki gibi kırık dolu bakımsız falan. Oncelikle ben artık düzlestiriciyi biraktim. Gliss mi elseve mi demişsin ben şampuan olarak elseve komple onarici 5 i kullanıyorum sıvı sac kremi ise gliss total repair kuru ve yıpranmış saclar icin. İkisinden de memnunum. Bunlardan birinin serisini alabilirsin :)
uzamasi icin lavanta kürü kullanabilirsin :)
Teşekkür ederim cevap için
Dün tam elsev almış çıkkıyordum ki bioblasın şampuanını gördüm saç uzatmaya yarayan vs yine kararsız kaldım acaba onu mu alsam dedim :26:
bir de lavanta kürünü aktarlardan bulabilir miyim?
Ben bioblasıda kullandim saçımı döktü yaramadi bana bıraktim. Canim evet aktara kuru lavanta de verir ucuz bi sey zaten sonra istersen kullanma yönteminide anlatirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?