• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu uşak ne istiyo

Asyakrgzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
23
12
38
21
Bir çocuk var aile dostumuz ggibi ailesi de,3 senedir ara ara konuşuyoruz 1 2 gün flört anlamında ama soğuk geçen hafta date çıktık gittiğimiz yere rezervasyon bile yaptırmış öyle hazırlıklı.oturduk bana en son ilişkimi kaç ciddi ilişkim olduğunu vs vs sordu biraz ilişkilerde rahatsın falan da dedi neyse eve bıraktı 2 3 gün daha konuştuk sonra bir an da bana özür dilerim bizden olmayacak galiba falan dedi şimdi de instaya şarkı koyuyo bi olumlu bi olumsuz şarkılar koyuyo bende tepki olarak koyuyorum bu uşak ne istiyo

Size degildir. Size olsaydı Bizden olmaz demezdi. Ha bunu diyen biri ile sosyal medyada neden hala takiplesiyorsunuz ki? Silin hayatınızdan gitsin. Yoksa bütün içerikleri için "acaba bana mı" diye boşuna zihninizi meşgul edersiniz.

Şarkıları ustunuze alinmayin. Daha once baska konuda bu sekilde yasadigim olayi anlatmistim ahdhd

Adam size acik acik bizden olmaz demis bitirmis. Belki eski sevgilisine atfen gonderiyordur, bilemezsiniz.

Sene 2005-2006 falan. Eskiler bilir msnde "ne dinliyorsun" ozelligini kullanarak flort edilen zamanlar.
Bir baktim eski flortum manidar sarkilar dinliyor. Durur muyum, hemen sarkilarla karşılığını verdim. Ortalik yangin yeri, iki uc gune ilani ask edecek eminim.
Iki gun sonra eski sevgilisiyle barıştığını ogrendim, meger şarkılar onaymış ahahsd

Uşak ne istediğini söylemiş bizden olmaz demiş . Salıverin gitsin kaçan kovalanır moduna sokup totosunu kaldırmayın

Bir çocuk var aile dostumuz ggibi ailesi de,3 senedir ara ara konuşuyoruz 1 2 gün flört anlamında ama soğuk geçen hafta date çıktık gittiğimiz yere rezervasyon bile yaptırmış öyle hazırlıklı.oturduk bana en son ilişkimi kaç ciddi ilişkim olduğunu vs vs sordu biraz ilişkilerde rahatsın falan da dedi neyse eve bıraktı 2 3 gün daha konuştuk sonra bir an da bana özür dilerim bizden olmayacak galiba falan dedi şimdi de instaya şarkı koyuyo bi olumlu bi olumsuz şarkılar koyuyo bende tepki olarak koyuyorum bu uşak ne istiyo
Şarkıların sıze gonderılmedıgı kesin. Aklında başkası vardır.

İlişkilerde rahatsın,cümlesinden ben huylanırdım,açıkçası.Keşke o cümleden sonra siz bitiremediniz.

Şarkıları ustunuze alinmayin. Daha once baska konuda bu sekilde yasadigim olayi anlatmistim ahdhd

Adam size acik acik bizden olmaz demis bitirmis. Belki eski sevgilisine atfen gonderiyordur, bilemezsiniz.

Sene 2005-2006 falan. Eskiler bilir msnde "ne dinliyorsun" ozelligini kullanarak flort edilen zamanlar.
Bir baktim eski flortum manidar sarkilar dinliyor. Durur muyum, hemen sarkilarla karşılığını verdim. Ortalik yangin yeri, iki uc gune ilani ask edecek eminim.
Iki gun sonra eski sevgilisiyle barıştığını ogrendim, meger şarkılar onaymış ahahsd

Hangi sarkilardi hatirliyor musunuz? Hayalet sevgilim, Neslihan- hiç sevmedim kimseyi senin kadar falan mı:)) eskilere gittim
Ay evet o önce benim storymi gördü amon kai pos diye yunanca bir şey koydu anlemı manidaar sonra bende mansur ark gel yanıma koydum sonra o gazapizm olmaz işte koydu

Alahahahahah hikaye çok iyi ya

"bizden olmayacak galiba" = seni beğenmedim.

Bunu sana diyen adamı hala neden sosyal medyada takip ediyorsun? Çok ciddi soruyorum sevgili kızlar. Bunu kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz? Gram gururunuz yok mu?

Öz saygınızı erkeklerin size olan ilgisinden mi kazanıyorsunuz? bir erkek sizinle ilgilenmezse kendinizi sevmiyor, kendinize saygı duymuyor musunuz? illa hayatınızda erkek mi olmalı? Hadi erkek olmalı diyelim, böyle sizi reddeden erkek mi olmalı?

Ya hakikaten merak ediyorum, insan azıcık da olsun utanmaz mı kendini reddeden birini hala sosyal medya hesabında tutmaktan? ben bunu kendime yakıştırmam. sen kim köpeksin de, derim engellerim. Çocukça işler peşindesiniz. O şarkı yolladı, bu hikayeme baktı, şu beni takip etti. hayatınız sanal alem olmuş. ömrünüz tükeniyor boş işlerle. mantıklı düşünün biraz. kafanızı daha mantıklı işlere yorun. şarkı paylaşmak nedir ya. insan olan direkt iletişim kurar. kurmuş da zaten. olmaz demiş. olduracaksın illaaa. :KK20:

Begenmemıs olmamıs . Yani görüşmüşsünüz birlikte olamk zorunda degılsınız
Şarkılarıda size göndermiyordur
Karşılık vermeyin .önünüze bakın

Size iliskilerde rahatsin diyen adam ne demek istemistir anlamissinizdir heralde o size bizden olmaz diyene kadar siz senden olmaz deseydiniz azicik kendinizi sevin saygi duyun

Back
X