• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu uşak ne istiyo

Sene 2005-2006 falan. Eskiler bilir msnde "ne dinliyorsun" ozelligini kullanarak flort edilen zamanlar.
Bir baktim eski flortum manidar sarkilar dinliyor. Durur muyum, hemen sarkilarla karşılığını verdim. Ortalik yangin yeri, iki uc gune ilani ask edecek eminim.
Iki gun sonra eski sevgilisiyle barıştığını ogrendim, meger şarkılar onaymış ahahsd
Nerden akliniza geldi o msn gunleri. Ne guzel gunlermis. Herseyin tadi daha guzelmis sanki o zamanlar. Msn, şarkı indirmek için limewire, winamp, chat sayfaları vsvs 🙂

Bence siz ne istiyorsunuz? Adam sizi begenmemis istememis net söylemis. Daha ne desin ? Date e cikmissiniz belli ki ilgi gostermissiniz istememis sizi. Salin gitsin belli ki aklinda baska kisi var

Bizden olmayacak diyip göndermeli şarkılar paylaşacağıni hiç sanmıyorum ne alaka ki ;) iyi olmuyorsa güle güle size ne ki bir kerede tutulacak değilsiniz herhalde efer öyle ise de aklınızı başınıza alın.

Şarkıları ustunuze alinmayin. Daha once baska konuda bu sekilde yasadigim olayi anlatmistim ahdhd

Adam size acik acik bizden olmaz demis bitirmis. Belki eski sevgilisine atfen gonderiyordur, bilemezsiniz.

Sene 2005-2006 falan. Eskiler bilir msnde "ne dinliyorsun" ozelligini kullanarak flort edilen zamanlar.
Bir baktim eski flortum manidar sarkilar dinliyor. Durur muyum, hemen sarkilarla karşılığını verdim. Ortalik yangin yeri, iki uc gune ilani ask edecek eminim.
Iki gun sonra eski sevgilisiyle barıştığını ogrendim, meger şarkılar onaymış ahahsd
Ay MSN günleri ilk gençlik ah ahh.. arada eski sevgiliye titreşim gönderiyor muydunuz hadi itiraf edin 🙈 şimdiki gençlik çok şey kaçırdı

Ay MSN günleri ilk gençlik ah ahh.. arada eski sevgiliye titreşim gönderiyor muydunuz hadi itiraf edin 🙈 şimdiki gençlik çok şey kaçırdı
Ben hep çevrimdışı takılırdım sinsi sinsi :D
Titreşim, çıkartmalar, eski msn emojileri.. Ya ne keyifli zamanlardı.

Oldların gözü yaşlı, gençler bu ne diyor:

1749903111672.webp

Önceki ilişkilerinizi öğreniyor ve ilişkilerde rahatsın diyor? Daha bu uşakla ne olmasını bekliyorsunuz? Uşak diyeceğini demiş.

Takipten çıkarın..

Back
X