- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 34
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Ben kötü bir anne miyim? Kızıma yetemiyor muyum? diye kendi kendimi yerken dün akşam en sonunda yorgunluğa ,koşturmaya dayanamayıp küçücük bebeğime "yeter" diye bağırırken buldum kendimi (( meğerse oda ayağımda değil kollarımda uyumak istiyormuş kucağıma aldım ve uyudu...
Bende ağlaya ağlaya onu izledim
Bebeğim 8 aylık ve mecburen çalışıyorum.O büyüdükçe sanki bana daha fazla ihtiyaç duyuyor beni daha çok özlüyor ama günün yorgunluğundan,evle uğraşmaktan ben onunla yeterince ilgilenemiyorum sanki Büyüyüşünü kaçırıyor muyum ki..Geçen sene hamileyken,bugün 8 aylık oldu bile güzel kızım..Zaman su gibi akıp gidiyor..Bu hengamenin içinde o büyüyor,biz yaş alıyoruz..Hep bir koşturma..Zorundalıklar..Mücadeleler..
Sanırım yoruldum kızlar..
7/24 kızımı görmek,onu koklamak,büyüyüşünü kaçırmamak istiyorum..
Ağlayışları,isyanları,mızmızlıklarına yeterrr diye değil sevgiyle yaklaşmak istiyorum...
Tahammülsüz bir anne miyim ben diye kendimi yiyorum..
Bana bişeyler söyleyin nolur ((
Bende ağlaya ağlaya onu izledim
Bebeğim 8 aylık ve mecburen çalışıyorum.O büyüdükçe sanki bana daha fazla ihtiyaç duyuyor beni daha çok özlüyor ama günün yorgunluğundan,evle uğraşmaktan ben onunla yeterince ilgilenemiyorum sanki Büyüyüşünü kaçırıyor muyum ki..Geçen sene hamileyken,bugün 8 aylık oldu bile güzel kızım..Zaman su gibi akıp gidiyor..Bu hengamenin içinde o büyüyor,biz yaş alıyoruz..Hep bir koşturma..Zorundalıklar..Mücadeleler..
Sanırım yoruldum kızlar..
7/24 kızımı görmek,onu koklamak,büyüyüşünü kaçırmamak istiyorum..
Ağlayışları,isyanları,mızmızlıklarına yeterrr diye değil sevgiyle yaklaşmak istiyorum...
Tahammülsüz bir anne miyim ben diye kendimi yiyorum..
Bana bişeyler söyleyin nolur ((