• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu videoyu izleyen var mı?lütfen bir bakın

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
[video]https://m.youtube.com/watch?v=9GqFTwDfIhQ#[/video]

Insallah atabilmişimdir.
Inanınki agladm ya .bu nasıl bir kafa yapısı.
Bunlar kime güvenerek bunu yapıyor.psikolojm bozuldu ya:14:

bende ağladım ve beddua ettim allah belalarını versin yavrum benım keşke ben yeseydım o dayağı kıyamam :(

Bu gece bana uyku yok. Allah onların belasını versin ve onların da cigerleri yansın inşallah onların evlatları da aynı muameleyi görür off off o da çocuk ama off işte ya sanki izlemek zorunda miydim bunu? Ya off Allahım sen onları kahret.. Bu gerçek mi ya? Emin misiniz? Sanki diğer çocuk da İbranice anliyordu oysa Filistinliler arapça konuşur. Bilemedim ki.. of Allahım kahret ya kahret kahret binlerce kez cigerleri yansın inşallah. .. :-(

Bu gece bana uyku yok. Allah onların belasını versin ve onların da cigerleri yansın inşallah onların evlatları da aynı muameleyi görür off off o da çocuk ama off işte ya sanki izlemek zorunda miydim bunu? Ya off Allahım sen onları kahret.. Bu gerçek mi ya? Emin misiniz? Sanki diğer çocuk da İbranice anliyordu oysa Filistinliler arapça konuşur. Bilemedim ki.. of Allahım kahret ya kahret kahret binlerce kez cigerleri yansın inşallah. .. :-(

Arapça knuşan yahudiler de var.

Canım bu yalanmis ya lubnanli aileyle Suriyeli çocuk gerçi bu milyonlarca kat daha acı çünkü müslüman müslümana bunu yapıyorsa ah ki ne ah ahhh. . Eski bir videoymus. .

yarim saat önce bende bunu izledim :43::43::43:
yavrum nasilda korkuyor birseyde yapamiyor :43::43: cani yaniyor :43:
ufak yasda kizlarina ögrettiklerine bak,o kiz cocuguda masum bilmiyor ,cani ailesinin dedigini yapiyor :43::43:

ALLAHIM versin su canilerin belasini

Back
X