Hpv var bende büyük ihtimalle siğiller var sadece dondurma işlemi uygulatıyorum. Sevgilşme de geçirdim ve o durmuyor sevişmeye devam ediyor benimle. Ona da geçti yani ve penisinde yanma hissi var. Ben aşı yaptırdım. O yaptırmadı.
1. Bu virüs siğile sebep olduysa kanser yapmaz deniyor ama hem siğil yapan hem tehlikeli olan aynı anda bulunuyor olabilir mi ?
2. Partnerimin penis yanması nasıl geçer siğil çıkacağı anlamına mı geliyor?
Hpv var bende büyük ihtimalle siğiller var sadece dondurma işlemi uygulatıyorum. Sevgilşme de geçirdim ve o durmuyor sevişmeye devam ediyor benimle. Ona da geçti yani ve penisinde yanma hissi var. Ben aşı yaptırdım. O yaptırmadı.
1. Bu virüs siğile sebep olduysa kanser yapmaz deniyor ama hem siğil yapan hem tehlikeli olan aynı anda bulunuyor olabilir mi ?
Bundan tam 10 ay önce dünyam başıma yıkılmış gibiydim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki… Araştırma yaparken bile anksiyetem tutuyordu, hiçbir şey okuyamıyordum bile. Bayılacak gibi oluyordum. O zaman üye oldum buraya, bir gün bunu yeneceğim ve benim gibi olanlar için POZİTİF hikayemi paylaşacağım...