- Konu Sahibi EsmerBelaG
-
cnm bu sitede okuyup taradım btün yorumları.bu yağla uğraşan herkes ilk yaptıklarında aynı şeyi söylüyo.ama şöyle diyolar dökülmesi greken saçlar dkülüyomuş.sonra toparlanıyomuş. saçının alışması lazm sonuçta ilk defa böyle bişey görüyo.ve tek seferde mucize beklememk lazım
evet cansız saçların dökülüyo sanırım.çoğu kişiden duydum bn bunu.telaş yapma bikaç kez dha kullan hala dökülüyosa bırak cnm
2.5 saat çok değil mi bekletmek için. Ebru şallının(arı poleni, susam yağı, çörekotu yağı) tariifni uygulayacağım bende o tarifte bile 45 dakika maksimum bekletin deniyor. Bu yağlar herkse iyi gelecek diyede birşey yok.
bende burada sinamekili tarifi uyguladım saçıma,bemix,evigen vs.ekledim,saçlarım daha cok döküldü.
şu an bir avuç bile değil inan.keid kuyrugu kadar bişey kaldı,hiç abartmıyorum.zaten azdı öyle ahım şahım değillerdi ama çok kötü şu an..
kestiricem bu haftaiçinde
bakım uygulasam mı uygıulamasam mı şaşırdım açıkçası.
korkuyorum..:/
acaba sadece saf z.yağı mı kullansam?
cnmm dökülmesi normal saglıksız olan sacları döküyordur yalnız keske camterebentini bakıma koymasaydın o dedigin gibi keci gibi yapar cünkü.SAmpuanına bi kapak dökseydin keske o sekilde keci gibi olmaz.Bidahaki sefer bakım yaparken koyma ama kesinlikle sampuanına kat cünkü camterebentin yaglı saclara birebir hem güzelde sacları yaglardan arındırıyor.
cnmm dökülmesi normal saglıksız olan sacları döküyordur yalnız keske camterebentini bakıma koymasaydın o dedigin gibi keci gibi yapar cünkü.SAmpuanına bi kapak dökseydin keske o sekilde keci gibi olmaz.Bidahaki sefer bakım yaparken koyma ama kesinlikle sampuanına kat cünkü camterebentin yaglı saclara birebir hem güzelde sacları yaglardan arındırıyor.
kızlarr bilenleriniz yardım etsin ilk defa bi bakım kürü yapayım dedim saçlarımı ilk yıkamada çok döktü(( eşit miktarda badem yağı , çam terebenti , zeytinyağı ve sarımsak karıştırıp saç diplerime uyguladım 2.5 saat beklettim ve yıkadım saçlarım inanılmaz döküldü neden böyle oldu ya nolur yardım edin. birde saçlarım keçe gibi oldu çam terebntimi yaptı acaba offff bilenleriniz bişiy desinn
dökülmesi çok normal çünkü bakım yağları kesinlikle dibe uygulanmaz bunu yaparak hava almasını önlersin ve dökülmeler artar.bakım yağı sadece uçlara uygulanabilir aynı şekilde bakımla ilgili diğer tüm ürünler de ..kızlar saç diplerine şampuan ve bemiks,evigen,bephanten dışında bişe değdirmeyin.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?