Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu yağlar saçlarımı daha çok döktü :((((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

EsmerBelaG

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
122
0
296
33
Çanakkale
kızlarr bilenleriniz yardım etsin ilk defa bi bakım kürü yapayım dedim saçlarımı ilk yıkamada çok döktü (( eşit miktarda badem yağı , çam terebenti , zeytinyağı ve sarımsak karıştırıp saç diplerime uyguladım 2.5 saat beklettim ve yıkadım saçlarım inanılmaz döküldü neden böyle oldu ya nolur yardım edin. birde saçlarım keçe gibi oldu çam terebntimi yaptı acaba offff bilenleriniz bişiy desinn

cnm bu sitede okuyup taradım btün yorumları.bu yağla uğraşan herkes ilk yaptıklarında aynı şeyi söylüyo.ama şöyle diyolar dökülmesi greken saçlar dkülüyomuş.sonra toparlanıyomuş. saçının alışması lazm sonuçta ilk defa böyle bişey görüyo.ve tek seferde mucize beklememk lazım

herkeste aynı sonucumu verio canım başta döküyo demek hımm şimdi içim rahatladı canım bende bana iyi gelmedide döküyo sandım ya çok tşk ederim

2.5 saat çok değil mi bekletmek için. Ebru şallının(arı poleni, susam yağı, çörekotu yağı) tariifni uygulayacağım bende o tarifte bile 45 dakika maksimum bekletin deniyor. Bu yağlar herkse iyi gelecek diyede birşey yok.

ben burdan okudugum kadarıyla 3 saat bekletenler var o yüzden böle yaptım ufff hiç denemedmki bilmiyorum yaa iyi mi gelcek kötümü gelcek

bende burada sinamekili tarifi uyguladım saçıma,bemix,evigen vs.ekledim,saçlarım daha cok döküldü.
şu an bir avuç bile değil inan.keid kuyrugu kadar bişey kaldı,hiç abartmıyorum.zaten azdı öyle ahım şahım değillerdi ama çok kötü şu an..
kestiricem bu haftaiçinde
bakım uygulasam mı uygıulamasam mı şaşırdım açıkçası.
korkuyorum..:/
acaba sadece saf z.yağı mı kullansam?

hadi ya çok üzüldüm canım bende kararsız kaldım devam etsemmi etmesemmi diye bi kere daha yapıcam dökerse bırakcam ya çok korkmaya başladım kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

cnmm dökülmesi normal saglıksız olan sacları döküyordur yalnız keske camterebentini bakıma koymasaydın o dedigin gibi keci gibi yapar cünkü.SAmpuanına bi kapak dökseydin keske o sekilde keci gibi olmaz.Bidahaki sefer bakım yaparken koyma ama kesinlikle sampuanına kat cünkü camterebentin yaglı saclara birebir hem güzelde sacları yaglardan arındırıyor.

tşk ederim cevabın için cnm ama ahmet marankinin tarifinde bu bakım kürünün içinde çam yagıda vardı o yuzden kattım. şampuana katsam bişey olurmu ? şampuan mahvolcak diede korkuyorum sonra saçlarımı yıne keçe gibi yapmasın çünkü şampuanım kremli bi şampuan bişey farkedermi katıyımmmı

tşk ederim cevabın için cnm ama ahmet marankinin tarifinde bu bakım kürünün içinde çam yagıda vardı o yuzden kattım. şampuana katsam bişey olurmu ? şampuan mahvolcak diede korkuyorum sonra saçlarımı yıne keçe gibi yapmasın çünkü şampuanım kremli bi şampuan bişey farkedermi katıyımmmı

kizlarrr elimi saçıma atıyorum ve 2 3 tel saç geliyorr ve şu an saçlarım kirlendi akşam yıkıycam ve karanfil suyunu fıs fısla yine sıkıcam. yaglarıda haftada 1 uygulamaya devam edicem. şu an ki şampuanım loreal bu bitincede zeytnyaglı sabun alıcam. SAÇI KAZIK GİBİ YAPTIGI DOGRUMU ?

benım kuaför dıyorkı
bu kadar üstüne düşmemek gerek saçın.okadar yağlarla vs uğraşma,ne kadar üstüne düşersen kötü olur...
sadece saf z.yağı ve sarımsak karışımı sür arada
,banyodan sonra da durulanmayan bakım kremi yap,
tararken vs. dikkat et.
boyasına dikkat et kaliteli olsun,
fazla sıcak işlemler(fön,maşa vs)
kaçın yeter diyor.

dökülmesi çok normal çünkü bakım yağları kesinlikle dibe uygulanmaz bunu yaparak hava almasını önlersin ve dökülmeler artar.bakım yağı sadece uçlara uygulanabilir aynı şekilde bakımla ilgili diğer tüm ürünler de ..kızlar saç diplerine şampuan ve bemiks,evigen,bephanten dışında bişe değdirmeyin.!!

saf zeytin yağı ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…