bu yanimda yatan es musveddesinin amaci ne

Valla biktim billa biktim uyurken iki tanede vurdum yinede hincimi alamadim .:KK11:. 4 senedr evliyim bu 4 senede ne bir guzel soz duydum ne de bir ozel gunumuzu hatirladi evlilik yildonumumuz de dahil ailesi ayri cektirdi bu ayri cektiriyor resmen hizmetciyim evde yaa sunu getir bunu getir getirmiyorum bee ben senin usagin miyim terbiyesiz agzindan kufur dusmuyor biktim bu adamdan insan eve gelince once uzerini degistirir deme yok neymis ben getirecekmisim kiyafetlerini yatacak beyefendi suyla ilacini da ben getirecekmisim hayir getirmiyorum kalk kendin al dedim bna utanmadan diyor ki sen ne ise yariyorsun senin gorevin bu :temizlik: evey benim gorevim hizmetcilikmis sakin haa bizim evde hasta olmam yasak benim olursam da ne laflar ne laflar gecen gun midem bulaniyor yatiyorum k8zim da kafama vuruyor diyorum ki iki dk cocukla oyalan vurmasin cok kotu midem ne yapti dersiniz kizim bna vurdukca guluyor karsima gecmis bir de kufur ediyor bna bogacagm artik bu adami biktim beee biktim biktim yeter artik
ya kusura bakmayın öyle birüslupla yazmısınız ki gülerek okudum sakın yanlı anlamayın vallahi zor durum eşinizi annesi mi böyle rahat alıtırmı çok yükleniyor size sonuna kadar haklısnız siteminizde dadı mısınız siz

Back
X