- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi keskelerveben
yanan yanmış yanmaya devam etsin diyorsunuz yani !!!!!!!Yapma ya, baska bir kadinin basini mi yaksin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanan yanmış yanmaya devam etsin diyorsunuz yani !!!!!!!Yapma ya, baska bir kadinin basini mi yaksin?
Teşşekür ederimNe kadar iyi niyetlisiniz, yaklaşımınız çok ince. Böyle bir konuda sizinki kadar naif bir yorum görmek gülümsetti beni.Bu yaşam formu iki kelimeyi bir araya getirip de konuşabiliyor mu acaba onu sormak lazım konu sahibine.
8zim da kafama vuruyor diyorum ki iki dk cocukla oyalan vurmasin
Esimi bir kenara birakiyorum .. fazlasiyla ilgili bir anneyim bunu ben degil cevremdeki insanlarda soyler gayet de dogru yetistiriyorum evladimi 10 gun once pedagog yardimi almaya basladik zaten ihtiyaci da vardi kiziminçocuk oyalanarak değil şiddeti görmezse vurmaz!
çocuğunuzu siz ve eşiniz ne kadar doğru yetiştiriyorsunuz?
Benim sihirli degnegim dondurdugum hala da beni bekleyen unvrstm bosanmk istemiyorum cnku ailem bu knuda cok skinti cekeck biliyorum bn kacarak evlendim bir de uzerne 4 yil sonra bosanamam malesefArkadaşlar boşuna tavsiye vererek kendinizi yormayın bence, konu sahibi sadece içini dökmek istemiş. Alan razı veren razı kısacası. Bu kadar pasifliğe üzülmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Keşke sihirli değneğim olsaydı ama maalesef o değnek sizin elinizde ve kullanamıyorsunuz sevgili konu sahibi.
Esimi bir kenara birakiyorum .. fazlasiyla ilgili bir anneyim bunu ben degil cevremdeki insanlarda soyler gayet de dogru yetistiriyorum evladimi 10 gun once pedagog yardimi almaya basladik zaten ihtiyaci da vardi kizimin
Sakin olun, ben saka yapmistim sadece.yanan yanmış yanmaya devam etsin diyorsunuz yani !!!!!!!
Benim sihirli degnegim dondurdugum hala da beni bekleyen unvrstm bosanmk istemiyorum cnku ailem bu knuda cok skinti cekeck biliyorum bn kacarak evlendim bir de uzerne 4 yil sonra bosanamam malesef
Bazi kadinlar ezik tabiatli oluyor, bundan kesinlikle eminim artik. Issiz gucsuz okumamis olup kocasini bosayip kendi hayatini 40indan sonra kuran da var, yuksek lisans-doktorali olup partnerinin psikolojik/fiziksel siddetine dur diyemeyen de. Bunun sosyoekonomik statuyle hicbir ilgisi yok, kadinin icinde olmasi gerek.10 yıl sonra boşanan biliyorum, isteyene hiçbir şey için geç değil. Hayat şartlarını değiştirmek kolay değil evet ama imkansız da değil. Burada ben okudum bir kadının konusunu, aynı sizinki gibi ailesi destek değildi ve 3 çocuğu vardı. Sığınma evine gitmişti ve üniversite bitirmişti, şu an bir yerde müdür gibi bir konumda çalışıyordu. Keşke hangi konuda yazdığını bulsam ya da nickini hatırlasam.
Küfür okadar çok normal geliyo ki, bi evde küfür edilince boşanılır mı annemin canı yokmuş neler çekti diyorum... babam sağolsun. Anasına karısına kızına aah baba ah...Böyle bi adamı neden çekiyorsunuz. Boşanın demiyorum ama düzeltmesi için büyük restler çekmeniz lazım. Ne demek küfrediyor ya?!!
Yok canim sen bosanma sadece senin başını yaksin.bu nasıl bir dusunceYapma ya, baska bir kadinin basini mi yaksin?