bu yanimda yatan es musveddesinin amaci ne

Ne biçim bi tip bu ya. Tabiki senin görevin değil. Bu adam aşmış kendini ama ne sacma sapan hareketler

Bosan baska yolu yok. 4 yil cektiren 40 yil daha cektirir sen kendi kendini yersin adam mutlu mutlu tv izler.

Ne kadar iyi niyetlisiniz, yaklaşımınız çok ince. Böyle bir konuda sizinki kadar naif bir yorum görmek gülümsetti beni. :KK36: Bu yaşam formu iki kelimeyi bir araya getirip de konuşabiliyor mu acaba onu sormak lazım konu sahibine.
Teşşekür ederim :KK19:
Ne bileyim belki oturup anlatsa anlar karşı taraf ha anlamıyorsa o zaman sert çıkılır:KK48:

Kissadan hisse bekar arkadaslar öküzlerle evlenmeyin, ola ki evlendiniz uremelerine musaade etmeyin. Siz uzulursunuz, biz yine teselli ederiz o ayri.

Arkadaşlar boşuna tavsiye vererek kendinizi yormayın bence, konu sahibi sadece içini dökmek istemiş. Alan razı veren razı kısacası. Bu kadar pasifliğe üzülmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Keşke sihirli değneğim olsaydı ama maalesef o değnek sizin elinizde ve kullanamıyorsunuz sevgili konu sahibi.

çocuk oyalanarak değil şiddeti görmezse vurmaz!
çocuğunuzu siz ve eşiniz ne kadar doğru yetiştiriyorsunuz?
Esimi bir kenara birakiyorum .. fazlasiyla ilgili bir anneyim bunu ben degil cevremdeki insanlarda soyler gayet de dogru yetistiriyorum evladimi 10 gun once pedagog yardimi almaya basladik zaten ihtiyaci da vardi kizimin

Arkadaşlar boşuna tavsiye vererek kendinizi yormayın bence, konu sahibi sadece içini dökmek istemiş. Alan razı veren razı kısacası. Bu kadar pasifliğe üzülmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Keşke sihirli değneğim olsaydı ama maalesef o değnek sizin elinizde ve kullanamıyorsunuz sevgili konu sahibi.
Benim sihirli degnegim dondurdugum hala da beni bekleyen unvrstm bosanmk istemiyorum cnku ailem bu knuda cok skinti cekeck biliyorum bn kacarak evlendim bir de uzerne 4 yil sonra bosanamam malesef

Esimi bir kenara birakiyorum .. fazlasiyla ilgili bir anneyim bunu ben degil cevremdeki insanlarda soyler gayet de dogru yetistiriyorum evladimi 10 gun once pedagog yardimi almaya basladik zaten ihtiyaci da vardi kizimin

ilgilenmek, doğru yetiştirmek değildir.
elbette ihtiyacı vardır kızınızın; sözel şiddetin olduğu bir ailede çocuklar da gergin büyür.

Benim sihirli degnegim dondurdugum hala da beni bekleyen unvrstm bosanmk istemiyorum cnku ailem bu knuda cok skinti cekeck biliyorum bn kacarak evlendim bir de uzerne 4 yil sonra bosanamam malesef

10 yıl sonra boşanan biliyorum, isteyene hiçbir şey için geç değil. Hayat şartlarını değiştirmek kolay değil evet ama imkansız da değil. Burada ben okudum bir kadının konusunu, aynı sizinki gibi ailesi destek değildi ve 3 çocuğu vardı. Sığınma evine gitmişti ve üniversite bitirmişti, şu an bir yerde müdür gibi bir konumda çalışıyordu. Keşke hangi konuda yazdığını bulsam ya da nickini hatırlasam.

10 yıl sonra boşanan biliyorum, isteyene hiçbir şey için geç değil. Hayat şartlarını değiştirmek kolay değil evet ama imkansız da değil. Burada ben okudum bir kadının konusunu, aynı sizinki gibi ailesi destek değildi ve 3 çocuğu vardı. Sığınma evine gitmişti ve üniversite bitirmişti, şu an bir yerde müdür gibi bir konumda çalışıyordu. Keşke hangi konuda yazdığını bulsam ya da nickini hatırlasam.
Bazi kadinlar ezik tabiatli oluyor, bundan kesinlikle eminim artik. Issiz gucsuz okumamis olup kocasini bosayip kendi hayatini 40indan sonra kuran da var, yuksek lisans-doktorali olup partnerinin psikolojik/fiziksel siddetine dur diyemeyen de. Bunun sosyoekonomik statuyle hicbir ilgisi yok, kadinin icinde olmasi gerek.

Böyle bi adamı neden çekiyorsunuz. Boşanın demiyorum ama düzeltmesi için büyük restler çekmeniz lazım. Ne demek küfrediyor ya?!!
Küfür okadar çok normal geliyo ki, bi evde küfür edilince boşanılır mı annemin canı yokmuş neler çekti diyorum... babam sağolsun. Anasına karısına kızına aah baba ah...

Şmdi ise küfre tahammülüm yok eşim salak bile demez Allah bin kere razı olsun. konu sahibinede Allah sabır versin...

Back
X