bu yaptığı kalleşlik

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
sevgılımle 2senelık beraberız.ilişkımız sureklı kusup barısma seklındeydı yıne küstuk ve barıstık.ama bu sefer farklıydı ilk defa 1aya yakın hıc kavga etmedık bana gecen gece msjda seks muabbetı yaptı şok oldum bnmle böyle konusma dedim özur dılerım dedı.ıkı gun oldu aramadı bnde aramadım sizce napmalıyım içimde dıcek o kdar cok sey varkı bana nasıl yaparsın yazıklar olsun demek ıstiyorum sızce napmalıyım

Son düzenleme:

Başka Konuşacak Bir Şey Bulamamış mı ?
Kısasa Kısas Sende Aramayacaksın..

kalleşlikle pek alaka kuramadım ben ama :26:..bence bu konuları birdaha konuşmak istemediğini söyle rahatsızlığını belirt kavga koparmaya gerek yok...

ay böylelerine yol vericen ya iş ciddiye binmeden ne muhabbeti?
Hiç kafanı yorma.

degısık bı durum ya aslında bazı konulara nasıl cwp wercemızıde bılmıoruz ılıskınız zedelenır falan allah korusun webal almak ıstemem ya hayırlısı olsun ne dıyım

yaptığı muhabbetin ne derece olduğunu bilmiyorum ama iki sevgili arasında uzun süreli bi ilişkide cinsellik konuşulabilir bence.

bır sure sende arama bakalım

yaptığı muhabbetin ne derece olduğunu bilmiyorum ama iki sevgili arasında uzun süreli bi ilişkide cinsellik konuşulabilir bence.

Aynen katılıyorum
Kalleşlikle ne alakası var hem?
Bu ikiniz arasındaki , samimiyetinizle ilgili
Hoş sen konuşulmasını istemiyorsan , bunu açıkça dile getirirsin
Hala devam ederse bitirirsin olur biter

hoşuna gitmiyorsa açık açık söyle
yok yine devam ediyorsa o zaman bitirirsin. kalleşlik göremedim ben ortada

klasik beklediğini alamamış erkek modeli...
çok yazık...
uyuz oluyorum böyle erkeklere...
sende arama bırak..
keyfi bilir

bencede bunun kalleşlıkle bi alakası yok aranızdaki samımıyete baglı bellı biyere kadar konusuabılır uzun s,reli bi ilişkide ama tabı anladgm kadarıyla bu zamana kadar konusmadıgınız ıcın şaşırdınız. istemiyorsanız söleyin konusmak istemediğinizi konu kapansın

arkadaslar destegınız ıcın cok teskkr ederım bn hıc boyle dusunmuyordum benı o muabbete layık gordu dıye acı cekıp duruyorum kac gundur.ve dedıgınız gıbı acık acık soledım o da hata yaptım dedı kafamızı dınlıyelım dedı.bnde oyle bısey olamaz ılıskıde ya hep ya hıc olcaz dedım kararını ver.o da bn bı hata yaptım bu sana baglı dedı.bende devam edelım o zaman dedım gurursuzluk gıbı gelıyor yaptıgım takı sızın yorumlarınız gorene kadar.ama sımdı aramız soguk

evet cok sasrdım dedıgınız gıbı soyledım dusuncelerımı son sayfaya yazdım bakabılırsınız

2yıllık bi ilişkide yakınlığınız ne derece
bilemiorum ama cinsellik konusmak normal
birşey bence..
bilmiorum yanlış mı düşünüyorum ama ne olu
rsa olsun bu benim fikrim
ayrıca insan sevdiği bi insanla aşık olduğu bi
insanla konusmuckta kiminle konuşacak
kalleşlik bi durumda söz konusu değil
tamam hoşunuza gitmiodur bikaç gün yapın
trip zaten oda kendisine çeki düzen verecektir

içim rahatladı gercekten dedıklerınızle ben nasıl acı ıcındeyım suanda gurursuz gıbı hıssedıyodum kendımı.acıkcası burda herkesın tepkılı yaklasıcagını dusundum boyle bırısı ıcınmı acı cekıyosun gıbılerınden ama rahatlattnız bnı tesekkrler

bu yaptığı sapıklık deseniz anlarımda kalleşlik başka bişey
herneyse tavrını koyarsın devam ederse ayrılırsın bu kadar basit

sacma sapan adam kusura bakmada ne demek o sana oyle konu acması senı basıt bı kz olarak goruyor.ben olsam ayrılırdım.yada bekle o arasın eger devam ederse bıtır ılıskını.

Aramanı tavsiye etmem. Bana kalırsa sana zarf atmış... Üstü kapalı ağzını aramış kısaca, 'olur mu?' gibisinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…