bu yaptığım sizce hata mı?

kapalikutu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
95
1
6
35
İzmir
kızlar daha önce yasadığım ayrılıktan ve nasıl ayrıldığımızdan bahsetmiştim.size sormak istediğim biz ikimiz de birbirimizi cok seviyoruz ben bundan adım kadar eminim.ama ayrılmamız gerekiyordu yani gelecek için.belki böylesi daha iyi oldu ikimiz için de en azından birbirimizin değerini daha iyi anlamak için.benim canım her gcen gun daha cok yanıyor.ama ben hep inanıyorum ve umut ediyorum.sizce bıtmek zorunda kalan bir ilişkinin ardından böyle inanmak yanlış mı? yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama o benim kaderim öyle hissediyorum.eninde sonunda biz gene beraber olacagız.bunu cok ilginç ama ta yuregımın derınlıgınde hıssedyorum.hıslerı kuvvetlı bırıyımdır.yanı bazılarına belkı sacma gelır belkı ama ne bıleyım ruyalarım falan cıkar.hıssederım yanı bazı seylerı önceden.arkadaslarımın cogu bana ve hıssettıgım seye ınanmıyor.unut kendını umutlandırma dıyor.ama ben bılıyorum öyle hıssedıyorum gelecegınden, onun benım esım olacagından.sizce de yanlış mı yapıyorum? aranızda hiç ayrılıp da böyle hısseden olmadı mı ve gercekleştiği?

Konularını bilmiyorum.
Ama kısmetinde varsa dönüp dolaşır gelir.
Yüreginden hissediyorsan da genelde doğru çıkar.
Tecrübeyle sabittir. :)
Belki bu şekilde bir ayrılık sizi daha çok birbirinize bağlayacaktır
Kim bilebilir ki?

canım daha önce bahsetmiştim ama oldu bı ıkı hafta galıba.tecrubeyle sabıt demıssın umarım benım de hıssettıgım sey benı yanıltmaz.

O senin kaderin olabilir de olmayabilir de. Kesinlik olmadığı için kendini çok fazla kaptırma derim yada aklında,yüreğinde bir olumsuz düşüncen hep var olsun. Yoksa ümit edip de hayallerinin olmaması seni çok yıpratır.

Benzer şeyleri bende yaşadım. Her şey kısmet-nasip işi. Sadece sana tavsiyem hayatını, hayallerini sadece o kişi üzerine kurma.

arkadaslarımda bu endıseyle sanırım bu hıssettıgım seye karsı cıkıyorlar.demek ıstedıgın seyı cok ıyı anlıyorum.benzer seylerı yasadım dıyorsun ya ozel olmazsa sorsam hayal kırıklıgına mı ugrattı senı hıslerın yoksa gercek mı oldu

ben hayatta şunu anladım ,hiçbirşeyi çok fazla düşünmemek gerekiyor, böylelikle işler daha çabuk yoluna giriyor, kısmetse olur zaten

İki hafta için çok erken bu hisler.
Acele etme , zamana bırak

ayrılalı 22 gun oldu bugun.bana göre cok uzun ve endıse verıcı.burda forumda okuyorum hep herkes gercekten cok erken dıyo.ıkı uc ayda gerı dönen pişman olan cok var galıba.oyle yorumluyorum okuduklarımdan.herkes benzer seyler yasamıs.onların tecrubelerınden yola cıkarak demekkı dıyorum erkekler de bazı seylerı anlamak 2-3 ayı buluyor

O da bir şey mi?

Eşimle benim toplam 7 yıllık flörtümüzde ,
kesin bitti dediğim noktadan tam 1 yıl sonra ,
yeniden beraberdik
Güya bitiren bendim ama

ben hayatta şunu anladım ,hiçbirşeyi çok fazla düşünmemek gerekiyor, böylelikle işler daha çabuk yoluna giriyor, kısmetse olur zaten

gene burda okuduklarımdan sunu anlıyorum kı aynı senın de dedıgın gıbı herkes,sen onu dusunmeyı bıraktıgında o sana döner dıyor.ben de sureklı onu dusundugumden sankı hıc olmıycakmıs gıbı gelıyor.yukarda bahsettıgım gıbı belkı boyle hıssetmem kımılerıne yanlıs gelebılır ama ben bunu cok derınden hıssedıyorum.tabııkı herseyın hayırlısını ve ne olacagını Allah bılır.ben sadece yuregımde hıssettıgım seyı söyluyorum.ama benı rahatsız eden tek sey bu kadar emın olmama ragmen ayrı kalarak gecırdıgımız o sure ve o surede onun malesef yapabılecegı seyler

Bende bazı nedenlerden dolayı ayrıldım ama inancım hep ileride olacak yönündeydi. Seninde dediğin gibi öyle hissediyordum hatta rüyamızı bile görmüştüm. Biz birbirimizin kaderiyiz diye emin olmuştum. Ama olmadı. Bişeyler eksikmiş yada ben bişeyleri atlamışım yanlış yorumlamışım. O şimdi başkasıyla evli. Bunun için sana olmicak ihtimalinide düşünmeni söyledim. Çünkü ben düşünmedim şimdi ceremesini çekiyorum. Yani hislerim beni hayal kırıklığına uğrattı. Ama herşey de vardır bir hayır diyip yolumuza bakıyoruz.

anladım canım cok sagol.dedıgın gıbı belkı de senın ıcın de benım ıcın de hayırlısı belkı böyledir.hemen hemen aynı seylerı hıssedıp yasamısız bazen kendımız göremıyoruz ama benzer olayları yasayanlar bıze ayna olabılıyor.

bence bu aralar kafanı dağıtıcak bişeyler bul ve zamana bırak, gelirse yeniden başlarsınız , kendini şartlandırma böyle olursa karşına çıkıcak çok iyi kısmetleri de kaçırabilirsin, sadece olayı akışına bırak ve hayırlısı olsun diye dua et , inşallah herşey gönlüne göre olur

Basligin cevabi EVET HATA yapiyorsun.

Sen oyle olmasini istedigin icin oyle dusunuyorsun. Hislerini kendin yonlendiriyosun.

Bence arkadaslarini dinle ki senin icin daha cok anlam tasiyacak kisi gozunden kacmasin.

evet bence de hata yapıyorsun. ben hissediyorum birbirimizin kaderinde varız diyee beklersen bi bakmışsın o kişinin karşısına birisi çıkmış o da belki mutsuzlugunu belkı yalnızlıgını o kişide gidermiş olur.

bu işlerde eğer seviyorsan , özlüyorsan , onsuz yapamıyorsan öyle laf olsun diye ayrılmayacaksın. seviyorsanız birbiriinizi , birbiriznize sahip çıkın. geçen giden yılları kimse size geri getirmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…