- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi KumkatNedir
Size zaman ayırmayan birine kendinizi harcatmayın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçmalık tamamen seninkisi ne alaka anlamadım ben kabul edilsin demiyorum savaşmak zorunda onlarlada kimse kimsenin kölesi değil saf bir erkek bulup kandırmakta ne şaşırdım açıklamanıza zihniyet bozuk yapacak birşey yok...
Hakaret değil asla insanları yargılamak o kadar kolay olmuş ki neyin ne Zaman başına geleceğini bilmediğimiz şu dünyada kimse aklına çok fazla güvenmesin bazen öyle bir noktaya gelir ki insan şaşarsın ne oldum değil ne olucam dünyası kimseyi yargılamak haddimize doğruyu görmek için bazen geç kalabiliyor insan umarım kurtulur ve yoluna bakar konu sahibi önemli olan insanın önce kendine değer vermesi ...Anlamadığın için hakaret ettin sanırım ?
Kandırma işini saçma bulduğum için örnek verdim ailem var diyen tipler için ok ?
Kısaca anlatayım baştan ;
Ailen engel ise yaşamayacaksın çok istiyorsa kişi yaşayacaksa eğer sonra mecburum ailem toplum vs ağlamayacak tercihini zamanında yapmış çünki...
Hakaret değil asla insanları yargılamak o kadar kolay olmuş ki neyin ne Zaman başına geleceğini bilmediğimiz şu dünyada kimse aklına çok fazla güvenmesin bazen öyle bir noktaya gelir ki insan şaşarsın ne oldum değil ne olucam dünyası kimseyi yargılamak haddimize doğruyu görmek için bazen geç kalabiliyor insan umarım kurtulur ve yoluna bakar konu sahibi önemli olan insanın önce kendine değer vermesi ...
Yanlis analsilmasin benim nebkimseyi kandirma.nede saf birini bulma cabasi.icerisnde degilm olaya nasil.bakacagim.ne yol.izleyecegim kaderim diyip razimi olayim benmi yanlis dusunuyorum farkli.dusunceleri ofrenmek.istedgim.icin.yazdim asla yaptigim.seyin dgrulugunu savunmuyorumKonuyu nerden nereye çektin ooo tamam arkadaşım bak sen keyfine.
Size zaman ayırmayan birine kendinizi harcatmayın..
Yanlis analsilmasin benim nebkimseyi kandirma.nede saf birini bulma cabasi.icerisnde degilm olaya nasil.bakacagim.ne yol.izleyecegim kaderim diyip razimi olayim benmi yanlis dusunuyorum farkli.dusunceleri ofrenmek.istedgim.icin.yazdim asla yaptigim.seyin dgrulugunu savunmuyorumherkes hata yapabilir ama.ailem yada ben.oyleyiz diye omur hiyu mutsuzlukta cok saglikli gelmiuor lutfen yanlis anlasilmasin
İlgisizleşme değildir zaman geçtikçe olan şey. Vaolan ilgiyle beraber başka duygularada yer açılmasıdır aslolan. İlgisizleşme dediğiniz şeyin ardında başka iyi duygular yoksa zaten bitmiştir gitmiştir. Sorgulayın sizde durum nedir? Eksik kalan yerlere başka iyi duygular yerleşmemişse sürdürmenin bi manası yok. Birliktelik neden yaşar insan? Duygularına karşılık bulmak için mutlu olmak için.Herkes seneler gectikce.ilgisizlesr bu kacinilmaz diyor 5 sene.oldu bundanmi.kaynakli acaba yoksa gercekten.bitmismidir biseyler
ne olursa olsun kimse kimseye mecbur değil bir kere.milletin ne söylüceğini boşvericeksin sen istemişsin sen yaşamaşsın.beni umursamayanı ben hiç umursamazdım açıkcası.Gelecegime dair oyle cok korkularim varkiuzun sureli sorunlu bir küs bir barış yuruttugum bir ilişkim var erkek arkadasimla birliktelik yasadik ve bundan öyle çok pişmanım ki
muhafazakar bir aile yapisina sahibim . Ya bu deveyi gudecegim ya bu diyardan gidecegim. İçimde halledemedigim oyle cok sorunlar varki . En onemlisi cook seviyorum ve gidemiyorum kiyamiyorum ozluyorum canim aciyor ve bunlar onun.umrunda degil cok yogun.calisma hayati var 3 haftada 1 kez gorusuyorz yanima sac sakal karisik ustu basi toz geliyor oysa benim.icin oyle cok onemliki kisisel bakimi
banyo olmak bu kdar zor olamaz saat 11debuyanacagina 1 saat erken kalkabilir oysaki benim.icin yarim saat gidip hediye begenmesi gun.icinde 1 kez aramasi haftadabbir kez bukusmak okdar luks olduki hediye alsa gunlerce vakit ayirip almis diyorum gece yarilarina kadr calisiyor cunku . Cok ilgisiz cok umursamaz 5 yildir birlikteyiz cocuktum onu tanidigimda ilk askimdi cok ipleri eline verdim yalvardim agladim beraber olduk gidemem diyemi bukdar umursamaz anlamiyorum ne kdar calisirsa calissin 1 dk aramak bu kdr zor olmamali . Herkese imrenir oldum herseye kiriliyorum oyle cok.inciniyorumki birakamiyorumda .. gelecegimden oyle cok.korkuyorumki nolur hi akil verin ne yapacagimmm ben geceleri uyku uyuyamiyorum artik beni asla birakmaz ama bu degersizlik beni bir gun.oldurecek hekeslebkiyaslar oldum kendimi eksik aramaya basladim artik
hayatimin.merkez joktasi yaptigim icinmi yasiyorum bunlari
ya tabı kı zor benım kastetiğim sey ılıskıye girdikten sonra bı bayanın hayatındakı zorluklar...
Anladim.canim ozelden konusalimmi sormak.istediklerim var yazamdim.burdan.msj sen.yazarmisjncanım biz böyle çok geniş olduğumuz için konuşmuyoruz. ben de aynı yollardan geçtim, yapamam yaşayamam sanıp bi adamın kapısında ağladım bırakma beni diye ama şimdi kendime kızıyorum. sebep ne olursa olsun kimse için bu durumlara düşmeye değmez. sen kendine değer vermezsen kimse vermez ki.
farzet ki kimseyi bulamadın evlenemedin gerekirse bir ömür bekar kal ama kendine saygın olsun. öyle bi duruma da gerek kalmaz emin ol sen kendinden emin ol, kendi değerini bil bak o zaman karşına kimler çıkıyor kimler.
bişey yaşadın hata olarak görüyorsan hatadır bişey diyemem ben de iyiki yapmışım demiyorum çünkü benim psikolojimi de kötü etkilemişti o zamanlar. ama yaptığının arkasında dur. sevdim yaşadım de. bunu ne ilk yapansın ne de son emin ol kabullenirsen sıkıntıların azalır. ve rest çekme konusunda çok ciddiyim bir kere denemelisin kaybedecek neyin var ki? 3 haftada bir zor gördüğün adam mı? boşver...
konu sahibi sandım seni öyle cevapladım ama anlamışsındr umarım :)