Bu yaşadigim sizdede oluyormu?

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
selam hanimlar.son zamanlar görmemle ilgili bazi sikintilar var.gözlerim orta derece miyop.aydinlik bir yere baktigimda mesela beyaz zemine gokyuzune televizyona gozumde uçusan cisimler görüyorum sag gozumle bide 1.2tane siyah nokta görüyorum.daha once olmuyordu bu.sizdede oluyormu?yoksa ciddi birşeymi?önümüzdeki hafta göz doktoruna randevu aldim birbsizede sorayim dedim.korkmalimiyim?

Arada sırada, gözün önünde beliren siyah nokta kolestrol ile alakalı.
Doktora danışmalısınız.

selam hanimlar.son zamanlar görmemle ilgili bazi sikintilar var.gözlerim orta derece miyop.aydinlik bir yere baktigimda mesela beyaz zemine gokyuzune televizyona gozumde uçusan cisimler görüyorum sag gozumle bide 1.2tane siyah nokta görüyorum.daha once olmuyordu bu.sizdede oluyormu?yoksa ciddi birşeymi?önümüzdeki hafta göz doktoruna randevu aldim birbsizede sorayim dedim.korkmalimiyim?

tansiyon ve yorgunluktan olabilir

Başlıktaki 2 gramer hatasını düzeltirsen cevap veririm:KK76:

Cocukken cok olurdu bana, bayadir olmuyor sanirim ya da dikkatimi cekmedi

Benim tansiyonum sürekli düşük (9-5) bir kez sürekli bişeyler uçuştuğunu görünce tansiyonumun (4-2) olduğunu gördüm. Tansiyonunuza da baktırmakta fayda var

Gözümüzün içindeki sıvının içinde bulunan proteinlerin hareket etmesi sonucu oluşan dışarı yansımasıdır.

Bende var aynisindan .
Sağ gözümde.
Uçuşan gölge gibi ufak bi şey var.
Doktora gittim gözümün içinde göz yorgunluğundan kaynakli parça kopmuş göz bebegime gelmiş .
Zararı yok onun zamanla o kadar görmemeye başlarsın dedi .
Eğer ışık cakmasi gibi yaparsa onu alırız ama suan gerek yok dedi .

Back
X