- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
siyah noktanin nedenidemi bu?Gözümüzün içindeki sıvının içinde bulunan proteinlerin hareket etmesi sonucu oluşan dışarı yansımasıdır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyah noktanin nedenidemi bu?Gözümüzün içindeki sıvının içinde bulunan proteinlerin hareket etmesi sonucu oluşan dışarı yansımasıdır.
benim miyopumda oldugu için çok endişeliyim nolcak diye :/Bende var aynisindan .
Sağ gözümde.
Uçuşan gölge gibi ufak bi şey var.
Doktora gittim gözümün içinde göz yorgunluğundan kaynakli parça kopmuş göz bebegime gelmiş .
Zararı yok onun zamanla o kadar görmemeye başlarsın dedi .
Eğer ışık cakmasi gibi yaparsa onu alırız ama suan gerek yok dedi .
Damar catlamasi osiyah noktanin nedenidemi bu?
tehlikelimidir?Damar catlamasi o
Yemin ederim ben bu konuyu acacaktim. Aynı sorun benimde sağ gözümde var iki üç ay önce başladı. .selam hanimlar.son zamanlar görmemle ilgili bazi sikintilar var.gözlerim orta derece miyop.aydinlik bir yere baktigimda mesela beyaz zemine gokyuzune televizyona gozumde uçusan cisimler görüyorum sag gozumle bide 1.2tane siyah nokta görüyorum.daha once olmuyordu bu.sizdede oluyormu?yoksa ciddi birşeymi?önümüzdeki hafta göz doktoruna randevu aldim birbsizede sorayim dedim.korkmalimiyim?
Aynen sanki konuyu ben açmışım. .hayret valla..aynı dert bende de var..sag gozumde oluyor surekli benim migrenim var bide aıakasi olabilirmi?
selam hanimlar.son zamanlar görmemle ilgili bazi sikintilar var.gözlerim orta derece miyop.aydinlik bir yere baktigimda mesela beyaz zemine gokyuzune televizyona gozumde uçusan cisimler görüyorum sag gozumle bide 1.2tane siyah nokta görüyorum.daha once olmuyordu bu.sizdede oluyormu?yoksa ciddi birşeymi?önümüzdeki hafta göz doktoruna randevu aldim birbsizede sorayim dedim.korkmalimiyim?
Benim 4 nuamara miyop gözlerim :))benim miyopumda oldugu için çok endişeliyim nolcak diye :/
Siz doktora gittiniz mi?normal birşey mi bu?özellikle beyaz bir zemine bakınca daha çok görüyorum. .boyke ince bir uçan cizgimsi bir şekil ve sadece sağ gözde var..3 ay kadar oldu başlayalı. .Bende hep var. 1 2 tane siyah nokta uçuşuyor. Ne tarafa baksam gözbebeğimin önünde. Yorgunluktan olabilir.
Bazen takılıyorum çoğu zaman farketmiyorum. Mesela senin yüzünden dikkat ettim ordalar.![]()
ben bide 7 ay önce dogum yaptim göz tansiyonu falanmi gelişti acaba bilemiyorum onumuzdeki haffta randevum var bakalim ne dicek doktor bey yazarim sanada nedenini inşallah kotu bişey degildirrAynen sanki konuyu ben açmışım. .hayret valla..aynı dert bende de var..
peki canim başka göz sorunun varmo?yoksa normaı gozdemi oluyor?ben miyopumdaBende hep var. 1 2 tane siyah nokta uçuşuyor. Ne tarafa baksam gözbebeğimin önünde. Yorgunluktan olabilir.
Bazen takılıyorum çoğu zaman farketmiyorum. Mesela senin yüzünden dikkat ettim ordalar.![]()
sen iyisin ya benim 5:)Benim 4 nuamara miyop gözlerim :))
Göz tansiyonu öyle olmaz ki ama..bilemiyorum benim de migrenim var başlamadan önce görme kaybı yaşıyorum yarım saat bozuk ekran görüntüsü gibi..acaba omu başlattı dedim ben..yada bu son iki sene çok ağladım gözde bir şeye zarar mı verdi acaba?neyse sen gidince bana yazacakmissin sağol canım çok iyi olur..Bende gidicem Dr ye gerçi. .ama yinede bileyim senin Dr ne diyecekben bide 7 ay önce dogum yaptim göz tansiyonu falanmi gelişti acaba bilemiyorum onumuzdeki haffta randevum var bakalim ne dicek doktor bey yazarim sanada nedenini inşallah kotu bişey degildirr
Siz doktora gittiniz mi?normal birşey mi bu?özellikle beyaz bir zemine bakınca daha çok görüyorum. .boyke ince bir uçan cizgimsi bir şekil ve sadece sağ gözde var..3 ay kadar oldu başlayalı. .
peki canim başka göz sorunun varmo?yoksa normaı gozdemi oluyor?ben miyopumda
Bende de oluyor bu sebepten dr. Gittim gözlerinde sorun yok açık renk olduğu için ışık kırılmasından kaynaklı ucusmalar olabilir dedi o gün bu gundur takmiyorum kafama ne kdr doğru bilmiyorum ama bana öyle dedi Dr.selam hanimlar.son zamanlar görmemle ilgili bazi sikintilar var.gözlerim orta derece miyop.aydinlik bir yere baktigimda mesela beyaz zemine gokyuzune televizyona gozumde uçusan cisimler görüyorum sag gozumle bide 1.2tane siyah nokta görüyorum.daha once olmuyordu bu.sizdede oluyormu?yoksa ciddi birşeymi?önümüzdeki hafta göz doktoruna randevu aldim birbsizede sorayim dedim.korkmalimiyim?
benimgözlerkoyukahve çok endişeliyim bide miyopim varBende de oluyor bu sebepten dr. Gittim gözlerinde sorun yok açık renk olduğu için ışık kırılmasından kaynaklı ucusmalar olabilir dedi o gün bu gundur takmiyorum kafama ne kdr doğru bilmiyorum ama bana öyle dedi Dr.