- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Ekip yönlendiriyoruz dediler ama hala devam .Buna benzer bir durum ben de yasadim. Bir kafe acilisiydi. Butun gun surdu, kimse dr mudahale etmedi. Yasal mi bilmiyorum ama polisi aradiysaniz ve gelecegiz dedilerse, gelmek zorundalar.
Esim jandarma. Gelen her ihbara mutlaka gidiyorlar ama aciliyetine gore oncelik verdikleri baska bir ihbar olabilir.Ekip yönlendiriyoruz dediler ama hala devam .
Ancak belli bir saatti geçince müdahale ediyorlarEvet hanımlar muhtarlık burnumun dibinde evimle yan yana , ve muhtar seçilen kişi saat 7 den beri inlete inlete müzikli egence düzenledi saatlerdir kafamız sisti , oynuyorlar filan ...
Polisi aradik gelcez dediler yarın saattir tık yok , başkalarıda havai fişek için aramış polisi ama neden hala susmuyorlar ..
2 yaşında çocuğum var uyutamiyorum düğünün ortasında gibiyiz .
Böyle birseye haklari var mi gerçekten?
Kabusssaat 12 ye kadar serbest
Oy verenler de pisman olmustur kesin :)akşam daha az ekip olduğundan anca sıra geliyor böyle şeylere ne yazıkki.muhtarın da düşüncesizliğine bak yalnız he.ilk günden oyları suistimal resmen.ya yüksek sesli müziğe kutlamaya izni olsa bile yandaki evleri etkileme izni olmaması lazım.sizden başka rahatsız olanlar da vardır muhakkak toplanıp bir yüz yüze konuşsalar bir gidip.
evet maalesef oyle eskiden yasakti sonradan dugunler asker ugurlamalari mitingler falan 12 ye kadar serbest birakildi bizim mahallemizdede yazin dugun yapilir sokakta havai fisekler pompali tufekler benim kizimda zor uyur o gunlerde aramadigim yer kalmadi ama kimse gelmiyorKabuss
Evet havai fiseklerden de rahatsiz olup polisi arayanlar olmuş ama ısrarla devam ediyor. Bizim bu muhtarla işimiz var gibi görünüyor.akşam daha az ekip olduğundan anca sıra geliyor böyle şeylere ne yazıkki.muhtarın da düşüncesizliğine bak yalnız he.ilk günden oyları suistimal resmen.ya yüksek sesli müziğe kutlamaya izni olsa bile yandaki evleri etkileme izni olmaması lazım.sizden başka rahatsız olanlar da vardır muhakkak toplanıp bir yüz yüze konuşsalar bir gidip.
Görende başbakan oldu sanacak bu nasıl bir kutlamadır ya ..[
evet maalesef oyle eskiden yasakti sonradan dugunler asker ugurlamalari mitingler falan 12 ye kadar serbest birakildi bizim mahallemizdede yazin dugun yapilir sokakta havai fisekler pompali tufekler benim kizimda zor uyur o gunlerde aramadigim yer kalmadi ama kimse gelmiyor
sadece bir kez iki bina arasinda sokakta havai fisek attiklari icin aradigimda gelip ceza yazip gittiler sanirim sonra ses kesildi
terbiyesizlik hirs gösterişGörende başbakan oldu sanacak bu nasıl bir kutlamadır ya ..
Öyle bir kutlama yapıldı ki görseniz arap emirinin kızı evlendi zannedersiniz .Memleket muhtarlık kavgaları yüzünden kan gölüne dönmüş 2 gündür. Dehşet bir durum. Cidden nasıl bir rant olabilir bu muhtarlık işinde? Neden bu kadar önemli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?