• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaşta bu hastalıkla ne yapacam şimdi !!

Jan-da

Ey hayat! Savursanda yıkamıyorsun beni
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
341
243
103
Merhaba kızlar , iki gün önce Dr gittim korkunç bel ve bacak ağrılarıyla
Tabi ağrılar yeni başlamış değil son bir haftadır ağrılar doruk noktasına ulaştı yatağa düşürdü resmen iki üç gün yatalak yattıktan sonra eşimin zoruyla doktora gittik MR röntgen derken belimde iki ayrı fıtık çıktı ayrıca boyun ağrılarım da olduğunu söyledim Dr şikayetlerin nasıl diye sordu bende anlattım ve muhtemelen boynunda da fıtık var iki defa üst üste hemen MR a girmen olmaz bir süre sonra gel ona da bakalım dedi :KK57:

Daha yaşım kaç başım kaç hem bel hem boyun fıtığı mı olur insan ne yapacam ben şimdi ruhsal olarak daha fena oldum yaşlı gibi hissediyorum resmen bi anda kırklı yaşlarda gibi hissetmeye başladım çok mutsuzumo_O

Hastalık her yaşta herkesin basina gelir.şükredin ki tedavisi olan bir hastalık bu..karamsarlığa kapılmadan bir an önce tedaviye başlayın. Gerginlik ve stres kaslarınızı daha çok etkiler ve olduğundan daha fazla ağrı çekersiniz. .

Hastalık her yaşta herkesin basina gelir.şükredin ki tedavisi olan bir hastalık bu..karamsarlığa kapılmadan bir an önce tedaviye başlayın. Gerginlik ve stres kaslarınızı daha çok etkiler ve olduğundan daha fazla ağrı çekersiniz. .
Öyle tabi haklısınız şükür etmem lazım yeni birşey değil ağrılar sadece sorunun neden kaynaklı olduğunu öğrenince birden ruh halim değişti

40 yasli mi ya? Insan kendine nasil bakarsa oyle yasiyor. Benim 70 lerinde bir tanidigim vardi yabanci, adamin hizina yetisemiyordum 20 lerimde iken.

Neyse, bundan sonra dikkat edin. Kilolu asla olmayin, ayrica yuzme cok iyi gelecektir.

40 yasli mi ya? Insan kendine nasil bakarsa oyle yasiyor. Benim 70 lerinde bir tanidigim vardi yabanci, adamin hizina yetisemiyordum 20 lerimde iken.

Neyse, bundan sonra dikkat edin. Kilolu asla olmayin, ayrica yuzme cok iyi gelecektir.
Kırk tabii ki de yaşlı değil demek istediğim bi 15 yıl yaş atlamış gibi hissettim :KK69:

Ayrıca öneriniz için teşekkür ederim babama çok söylerdim git yüz beline iyi gelir diye ama artık kendime de aynı hatırlatmayı yapmam gerekecekHoppa

Kırk tabii ki de yaşlı değil demek istediğim bi 15 yıl yaş atlamış gibi hissettim :KK69:

Ayrıca öneriniz için teşekkür ederim babama çok söylerdim git yüz beline iyi gelir diye ama artık kendime de aynı hatırlatmayı yapmam gerekecekHoppa
Kuzenim de ayni meret var, ondan biliyorum. Malum cocukta olunca yatamiyordu, korse takti hep. Insallah sizinki onun kadar ileri degildir, ama ona yuzme cok iyi geldi.
Gercekten cok gencmissiniz. Dikkatli olun, egilirken, makine bosaltirken vs. Acil sifalar insallah

Tabi ağrılar yeni başlamış değil son bir haftadır ağrılar doruk noktasına ulaştı yatağa düşürdü resmen iki üç gün yatalak yattıktan sonra eşimin zoruyla doktora gittik MR röntgen derken belimde iki ayrı fıtık çıktı ayrıca boyun ağrılarım da olduğunu söyledim Dr şikayetlerin nasıl diye sordu bende anlattım ve muhtemelen boynunda da fıtık var iki defa üst üste hemen MR a girmen olmaz bir süre sonra gel ona da bakalım dedi :KK57:

Daha yaşım kaç başım kaç hem bel hem boyun fıtığı mı olur insan ne yapacam ben şimdi ruhsal olarak daha fena oldum yaşlı gibi hissediyorum resmen bi anda kırklı yaşlarda gibi hissetmeye başladım çok mutsuzumo_O
Belimde fıtık ve kirecleme boyun fitigi ve duzlesme yasim 30.....
O kadar yaygınlaştı ki herkeste var stres daha çok tetikliyor canim dermansiz dert değil çok şükür yapacak birşey yok

Canim benimde yasim 25 ..
Belimdeki fitigi gectim kalp yetmezligide varmis bende...
Iki hastaligimida ust uste ogrendim...
Fitik baslangic asamasindaymis...
Buyuk oglum 2 yasinda hep oyun istiyo vs. Evin isleri var . 2 aylik oglumun bakimi var vs. Pfffff :KK51:
Kendimi yormamam gerekmis ama imkansiz ....
Yine de cok sukur Rabb'ime ...
Rabb'im daha kotulerinden korusun bizi :)
Gecmis olsun sana da ...
Ayrica gecenlerde bir doktor dinledim...
Bu zamanda kime mr cekilirse cekilsin ,hemen hemen herkeste fitik vardir dedi...o_O

Canim benimde yasim 25 ..
Belimdeki fitigi gectim kalp yetmezligide varmis bende...
Iki hastaligimida ust uste ogrendim...
Fitik baslangic asamasindaymis...
Buyuk oglum 2 yasinda hep oyun istiyo vs. Evin isleri var . 2 aylik oglumun bakimi var vs. Pfffff :KK51:
Kendimi yormamam gerekmis ama imkansiz ....
Yine de cok sukur Rabb'ime ...
Rabb'im daha kotulerinden korusun bizi :)
Gecmis olsun sana da ...
Ayrica gecenlerde bir doktor dinledim...
Bu zamanda kime mr cekilirse cekilsin ,hemen hemen herkeste fitik vardir dedi...o_O
Çok üzüldüm sizin için çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin...

:KK49::KK45:
Belimde fıtık ve kirecleme boyun fitigi ve duzlesme yasim 30.....
O kadar yaygınlaştı ki herkeste var stres daha çok tetikliyor canim dermansiz dert değil çok şükür yapacak birşey yok
Stres konusunda zaten çağın vebası diyebiliriz en büyük fıtığımız psikolojimizde

Kuzenim de ayni meret var, ondan biliyorum. Malum cocukta olunca yatamiyordu, korse takti hep. Insallah sizinki onun kadar ileri degildir, ama ona yuzme cok iyi geldi.
Gercekten cok gencmissiniz. Dikkatli olun, egilirken, makine bosaltirken vs. Acil sifalar insallah
Bende de iki çocuk var küçüğüm de çok afacan allah bütün hastalara yardım etsin şifasını versin

17-18 yaşlarındayken arkadaşım da fıtık olmuştu belinden, bana da fıtık başlangıcı demişti doktor. Ağır iş yapma hiç. Bi sorunun çıkmaz, bir de fazla kilolu olmamalısın

17-18 yaşlarındayken arkadaşım da fıtık olmuştu belinden, bana da fıtık başlangıcı demişti doktor. Ağır iş yapma hiç. Bi sorunun çıkmaz, bir de fazla kilolu olmamalısın
Üç beş kilo fazlam var sadece.

Benimde yeni değilmiş ikinci evreyi geçmiş dedi Dr 4 evresi var en ağır evre 4. Evre dedi .
Ilk defa duyuyorum bunu dA tabi neyse allah yardımcımız olsun ne diyelim

Fıtığın yaşla hiç alakası yok önce onu belirteyim ve ardına coookkk geçmiş olsun diyeyim.. Başlığı okuyunca "eyvah nedir acaba" diye açtım Allah iyiliğini versin ! Evet çok da iyi bir hastalık değil ama artık günümüzde 10kisinden 5inde var bu fıtık olayı :/ erken teşhis ise tedavisi hem rahat hem de mümkün,ehli ellerde ameliyatın ya da tedavi yapılırsa tamamen kurtulursn umarım tekrarlayan bir fıtık cinsi değildir Allah şifa versin

Of bende tam skolyoz ve fıtık olduğunu öğrendim. Mr çektirecegim gün hamile kaldığımı öğrenince herşey yarım kaldı. Doğumdan sonraya kaldı hepsi. Ben de 27 yaşındayım. Ama spor yapmaya başladığımdan beri boyun fıtığı dair bi belirti yaşamıyorum. Ellerim falan uyuşuyordu hepsi geçti. Bel ağrısı var ama hala. O da biraz da hamilelikle ilgili.

28 yaşında geçirdiğim kaza sonucu belimdeki diskin parçalandığını ve bacak sinirlerime zarar verdiğini öğrendim
ve artık sağ bacağım yürürken sürünoyrdu resmen arkamdan geliyordu
acilen ameliyat olmak durumunda kaldım
maalesef ki yaşın önemi yok bazı hastalıklarda
geçmiş olsun

Back
X