• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaşta bu hastalıkla ne yapacam şimdi !!

Of bende tam skolyoz ve fıtık olduğunu öğrendim. Mr çektirecegim gün hamile kaldığımı öğrenince herşey yarım kaldı. Doğumdan sonraya kaldı hepsi. Ben de 27 yaşındayım. Ama spor yapmaya başladığımdan beri boyun fıtığı dair bi belirti yaşamıyorum. Ellerim falan uyuşuyordu hepsi geçti. Bel ağrısı var ama hala. O da biraz da hamilelikle ilgili.
Sizede geçmiş olsun .
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin bebeğinizle uzun bir ömür yaşarsınız inşallah:KK68:

28 yaşında geçirdiğim kaza sonucu belimdeki diskin parçalandığını ve bacak sinirlerime zarar verdiğini öğrendim
ve artık sağ bacağım yürürken sürünoyrdu resmen arkamdan geliyordu
acilen ameliyat olmak durumunda kaldım
maalesef ki yaşın önemi yok bazı hastalıklarda
geçmiş olsun
Geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın beterinden saklasın

:KK66:
Fıtığın yaşla hiç alakası yok önce onu belirteyim ve ardına coookkk geçmiş olsun diyeyim.. Başlığı okuyunca "eyvah nedir acaba" diye açtım Allah iyiliğini versin ! Evet çok da iyi bir hastalık değil ama artık günümüzde 10kisinden 5inde var bu fıtık olayı :/ erken teşhis ise tedavisi hem rahat hem de mümkün,ehli ellerde ameliyatın ya da tedavi yapılırsa tamamen kurtulursn umarım tekrarlayan bir fıtık cinsi değildir Allah şifa versin
psikilojimi etkiledi sanırım evham yaptım allah başka dert vermesin inşallah bizlere

:KK66:

psikilojimi etkiledi sanırım evham yaptım allah başka dert vermesin inşallah bizlere
Doğrudur daha önceden ciddi rahatsızlıklar yaşanmamış ise çok doğal ama abartılacak gibi değil artık fıtık olayı ki biliyorsun kansere bile çare var üzme kendini çok fazla cuzzamli gibi de gezme :))

yaşla alakası yok.. 112 acil personellerinin yüzde 80'inde olan bir rahatsızlık bu. Hemde 25'ine bile gelmeden görülüyor..

Aslında ailede envai çeşit ciddi hastalıklar var bi çok yakınımız da hastalıktan vefat etti bunlara karşı daha alışık olmam gerekirdi ama hazırlıksız yakalandım sanırım.

Yok yok sizlerin sayesinde çabuk geçti cüzzamlı gibi gezmem :KK19:
Doğrudur daha önceden ciddi rahatsızlıklar yaşanmamış ise çok doğal ama abartılacak gibi değil artık fıtık olayı ki biliyorsun kansere bile çare var üzme kendini çok fazla cuzzamli gibi de gezme :))

Geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın beterinden saklasın

amin cümlemizi
ben ıkı hafta sağımdan soluma dönemedim
hayatımı yeniden göz geçirdim
insanın belinde bi rahatsızlık ya da hareket sıstemındekı etrafa çok muhtaç yapıyor
çok üzülüyor insan
ama doğru tedavi ve egzersiz şart

Basligi gorunce amansiz hastalik sandim okuyunca dedim ki sukretmiyoruz halimize bende dahil. Evet agrili hastaliklar bunlar ama kimse fitiktan olmez herhalde! Ilac tedavisi olmasa ameliyat ... gecmis olsun.

Fıtık diyip geçmeyin insanı aciz bırakıyor üç kez ameliyat oldum yok yine çıkıyor yada bel kayması oluyor her defasında ameliyat ben şimdi 10 aylık kızımı kucaklayamıyorum bakamıyorum ben neden ameliyat oluyorum ki enerjim bitti artıkÇaresiz bi illet

ayy allah korusun cok kotu bir hastalik sandim basligi görünce . . size de gecmis olsun is yerimde 15 yasindaki kiz hem bel hem boyun fitigi.. bunun yasla ilgisi yok annem bana gebeyken 16 yasinda fitik olmus bel ve boyun.. hareketlerinize dikkat etmelisiniz

Back
X