• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaştan sonra !!!

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
merhaba arkadaslar,

sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde :( ) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba :(

Kiskancliklarindan ne diyeceklerini bilememisler.yasim 26 2.universiteyi bile okuyacagim.esim 31 yuksege basvuracak.90 yasinda dede vardi biliyosun universite okuyan :)))) klise ile bitireyim okumanin yasi olmaz :)))

merhaba arkadaslar,

sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde :KK43: ) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba :KK43:

Halt etmişler.
Okumanın yaşı yok
Ne yaxık ki insanlar kendi yapamadıklarını (tembellik vs gibi) başkalarının yapmasından rahatsızlık duyarlar. Şahsi iç engellerini dışarıya uygulamaktan hoşlanırlar.
Oralı olmayın. Başarılar.

Lisans mezunuyum ve bir sınıf arkadaşım 52 yaşında emekli bir kadın idi.
Okumanin yaşla ilgisi yok. Kendini geliştirmek isteyen. Bulunduğu konumdan öteye gitmek isteyen herkes tabiki okuyabilir. Çok iyi yapıyorsunuz. Tebrik ederim, başarılar dilerim.

Kime ne ? Dersi calisacak olan sensin ugrasacak olan sensin buvyastan sonra ne demek yani onlar sig sig oturuyolar kose yastigi gibi yas ilerleyince cekilip bos bos hic bilgi edinmeden mi yasamak lazim bu mudur yasam anlayislari ay sinir oldum

merhaba arkadaslar,

(yasım 30 un birazcık üzerinde :KK43: ) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba :KK43:

Yahu bunun yaşı mı olur? Önce hasetliklerinden, sonra cahilliklerinden bu şekilde tepki veriyorlar.

Ben de sizin yaşınızdayım ve önümüzdeki sene başlayacağım bir aksilik olmazsa. :cool:

Kendi hayatlarında hiçbir şey yapmayan insanlar kendilerine farklı gelen bir şey görünce hemen saldırmak, dalga geçmek, yorum yapmak zorunda hissediyorlar kendilerini. Kendinizle gurur duyun, özellikle de dalga geçtikleri için daha çok gurur duyun ve kimin ne dediğine takılmayın. Kendiniz olun, gülüp geçin.

Kime ne ? Dersi calisacak olan sensin ugrasacak olan sensin buvyastan sonra ne demek yani onlar sig sig oturuyolar kose yastigi gibi yas ilerleyince cekilip bos bos hic bilgi edinmeden mi yasamak lazim bu mudur yasam anlayislari ay sinir oldum
of evet ya keşke daha genç olsaydım ama herkes bu yaslarda baslıyor zaten 1 sene surecek

Kendi hayatlarında hiçbir şey yapmayan insanlar kendilerine farklı gelen bir şey görünce hemen saldırmak, dalga geçmek, yorum yapmak zorunda hissediyorlar kendilerini. Kendinizle gurur duyun, özellikle de dalga geçtikleri için daha çok gurur duyun ve kimin ne dediğine takılmayın. Kendiniz olun, gülüp geçin.
takmadan edemıyor ınsan ıste :(

Back
X