• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaştan sonra !!!

merhaba arkadaslar,

sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde :KK43: ) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba :KK43:
onlara verilecek en güzel cevap "okumanın yaşı yok, sizde bu yaşta hatta bu zeka ile okuyabilirsiniz :KK48::KK48::KK48:"

millet yapamadığı şeye imrenince genelde böyle çamur atar, tebrik ederim sizi. unutmayın meyve veren ağaç taşlanır...

[

millet yapamadığı şeye imrenince genelde böyle çamur atar, tebrik ederim sizi. unutmayın meyve veren ağaç taşlanır...

[

merhaba arkadaslar,

sizlere danışmak istediğim bir konu var. bu yıl yüksek lisansa başladım ve akşam derslerim olduğu için işyerine kitaplarımla geldim. işyerinde insanlar hayırdır diye sordular (arkadaslar yani) bende durumu anlattım yüksek lisansa başladığımı. bana verdikleri tepki aynen şöyle oldu '' bu yaştan sonra !!! ''
(yasım 30 un birazcık üzerinde :KK43: ) ve moralim bozuldu motive edici sözlerinize ihtiyacım var galiba :KK43:
param olsa okula bende donucem su an biriktiriyorum. okumanin yasi yok hele yuksek okul. paran varsa egitimine devam et

Kıskanç insan modeli açık bariz belli. Isteyen herkes istediği her yaşta herşeyi başarabilir.

Uzatmadan birşey anlatacağım size. Bir kitap evinde ygs lys kitabı alırken bir amca ile karşılaştım 40 45 yaşlarında biri. Bana bi kitap ismi sordu bende kime aliyorsunuz gelmedimi sizinle dedim. Çünkü eksik yazılmış kitap isimleri.
Ben sınava gireceğim kızım dedi. Tamda bilmiyorum ama yardımcı olur musun dedi. Yardımcı olurken bana liseden sonra okuyamamış maddi durumları çok kötüymüş evlendirilmiş çoluğa çocuğa karışmış ve inşaatlarda çalışmış. Hep inşaat mühendisi olmak istemiş ve son zamanlarda yapabilirim okuyabilirim diye karar almış. Bu amcayı hep merak ettim nasıl oldu kazandımı diye. Allah işte üniversite kayıtlarında karşılaştım ve kazanmış. Aynı üniversiteye kayıt yaptırdık yani.

O zaman bana dank etmişti. Isteyip yapılamayacak hiçbirşey yok..
Sizde bunu istemişsiniz ve kesinlikle yapabilirsiniz.

Kıskanç insan modeli açık bariz belli. Isteyen herkes istediği her yaşta herşeyi başarabilir.

Uzatmadan birşey anlatacağım size. Bir kitap evinde ygs lys kitabı alırken bir amca ile karşılaştım 40 45 yaşlarında biri. Bana bi kitap ismi sordu bende kime aliyorsunuz gelmedimi sizinle dedim. Çünkü eksik yazılmış kitap isimleri.
Ben sınava gireceğim kızım dedi. Tamda bilmiyorum ama yardımcı olur musun dedi. Yardımcı olurken bana liseden sonra okuyamamış maddi durumları çok kötüymüş evlendirilmiş çoluğa çocuğa karışmış ve inşaatlarda çalışmış. Hep inşaat mühendisi olmak istemiş ve son zamanlarda yapabilirim okuyabilirim diye karar almış. Bu amcayı hep merak ettim nasıl oldu kazandımı diye. Allah işte üniversite kayıtlarında karşılaştım ve kazanmış. Aynı üniversiteye kayıt yaptırdık yani.

O zaman bana dank etmişti. Isteyip yapılamayacak hiçbirşey yok..
Sizde bunu istemişsiniz ve kesinlikle yapabilirsiniz.
maiallah ya ne azımler var öyle olmak lazım gercekten insanı hayatta tutan idealler

Okumanın yaşı yoktur en güzelini yapıyorsunuz o Kişileri de takmayın boş konuşmaktan başka bişeye yaramazlar:))

Twbrik ederim.Yasim 46 olsa ben de okuyacagim.
Almanyada kii universiteler de 50 yasinda insanlar var.tum Avrupa oyle.Onlara bakmayin.Onlar yapamadiklari icin sizin nasil yapacaginiza hayret etmisler
Yapin ve gosterin
Iste budur deyin.

Ne varmış yaşınızda? En guzelini yapmışsınız. Onlar kendi merhum ruhlarını tazelemeyi denesinler sizinle ugraşacaklarına.

zaten özellikle işletme ve iktisat alanında iş tecrübesi edindikten sonra yani belli bir deneyimden sonra y lisans yapmak daha makbul, yurt dışında iş tecrübesi olmayanı MBA programlarına kabul etmiyorlar bile...
aynen öyle yani sınıfta benden ne buyukler var

Back
X