• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yastan sonra..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba hanimlar

Evli iki cocuk annesiyim. Zamaninda cok istekli olmama ragmen egitimimi yarida birakmak zorunda kaldim. Lise bitti unv devam edemedim..

Icimde kaldi desem yeridir.. Simdi yas geldi 30 a.. Esim 2 cocuk derken bir yandan da gozumde buyuyor. Becerebilir miyim ya basarisiz olursam diye stres yapiyorum..

Sonradan boyle baslayip basarili olan var mi aramizda? Sanirim biraz gaza ihtiyacim var:KK19:

Amaaa yaşın daha kaç ki iki üniversite bile bitirirsin ha gayret:KK66:

İstemek inanmak başarmanın yarısıdır. Kii yaşınız çokta ileri bir yaş degil ve hiç birşy için geç degil :KK36: Bir kadin yeter ki istesin yapamayacagi hic birsey yok :KK8::KK59:

Merhaba hanimlar

Evli iki cocuk annesiyim. Zamaninda cok istekli olmama ragmen egitimimi yarida birakmak zorunda kaldim. Lise bitti unv devam edemedim..

Icimde kaldi desem yeridir.. Simdi yas geldi 30 a.. Esim 2 cocuk derken bir yandan da gozumde buyuyor. Becerebilir miyim ya basarisiz olursam diye stres yapiyorum..

Sonradan boyle baslayip basarili olan var mi aramizda? Sanirim biraz gaza ihtiyacim var:KK19:
Ben universitede okurken benim sinif arkadasim vardi. 50li yaslarda cok hos bir bayandi. Kiziyla girmis sinava kizi baska uni yi kazanmis kendisi bizim uni yi:-) yuksek lisans yaparkende 40 lı yaslarda cok tatlı bir sinif arkadasim vardi kizi da tipta okuyordu. 30 yaş hicbir şey değil:-) isteyin yaparsiniz kesinlikle

30 yaş geç değil ki neden başaramayacaksın başlığı okuyunca 45 sin falan sandım çoğu insan okuyum ediyim demeye bu yaşa geliyo anca evleniyo sende tersten gitmiş ol :KK54:

Merhaba hanimlar

Benim tanıdıgım bir abla vardı 2 cocugu vardı
Liseyi bitirdi ondan sonra sınıf öğretmenligi kazandı
Siz de yaparsınız insallah kendinize güvenin.

Arkadaşlarımın sınıflarında 45 50 yaşlarında evli, çocuklu kadınlar vardı ve dereceyle bitirdiler.
Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz.
Ki yaşınız sadece 30, bu genç yaşta yapmayacaksınız da ne zaman yapacaksınız?

Hatta bizim okulda 40 yaşında bi bayan vardı kızıyla birlikte aynı üniyi farklı bölümleri kazandılar kadın bölüm birincisi oldu :KK39:

İnanmak başarmanın yarısıdır derler
Diğer yarısı da bence azim
Azmederseniz neden olmasın
Bu yaş dediğin daha 30, yıllar öyle böyle geçiyo
Yine keşke diyeceğine oh be iyi ki denemişim başarmışım demek var işin ucunda
Ne kaybedersin ? Hiç bişey..
Ama kazanırsan, çok şey olur..

30 yaş geç değil ki neden başaramayacaksın başlığı okuyunca 45 sin falan sandım çoğu insan okuyum ediyim demeye bu yaşa geliyo anca evleniyo sende tersten gitmiş ol :KK54:

Aynen dediginiz gibi bircok arkadasim yeni yeni evlenip coluk cocuga karisiyor. Onlar bana gipta ile bakiyor ben onlara:KK64:

Ben varim:KK54: 23 Yaşında Girdim Sınava. Üniversiteyi yarım bırakmıştım. Tekrar ygs lys derken kazandım. Şimdi 4. Sınıftayım. Bende küçük çocuk da var yine de okudum buraya kadar çok şükür.

Ben varim:KK54: 23 Yaşında Girdim Sınava. Üniversiteyi yarım bırakmıştım. Tekrar ygs lys derken kazandım. Şimdi 4. Sınıftayım. Bende küçük çocuk da var yine de okudum buraya kadar çok şükür.

Masallah ne guzel en guzel sekilde tamamlarsin ins..

Hangi bolum sizinki ?

Bizim zamanimizda oss vardi simdi ygs lys okadar yabanci geliyorki ogrencez artik:KK48:

Ay bide hamilesin masallah bebegini saglikla kucagina al ins..

35 yasinda Master ve doktora yapan biliyorum.
65 yasinda lisans sinavina giren ve okulu 1.likle bitiren,
75 yasinda Master tezi yazan biliyorum.
Hepsi kadin. hepsi Turk. Evet mumkun.

Back
X