• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yastan sonra..

Masallah ne guzel en guzel sekilde tamamlarsin ins..

Hangi bolum sizinki ?

Bizim zamanimizda oss vardi simdi ygs lys okadar yabanci geliyorki ogrencez artik:KK48:
İşletme. Evet sistem değişti ama çalışırsanız yaparsınız. Zaten puanlar falan çok düşük bizim zamanımızda göre. Hatta ben de bu sene tekrar psikoloji yazmayı düşünüyordum ama sonra aklıma takılan bi iş oldu okulu bitirip oraya girmek istiyorum

:KK39::KK39:30 yaş ne ki arkadaşım.
Benim annem ile babam (öğretmendiler) emekli olduklarında tekrar üniversite sınavlarına girdiler, kazandılar, ikinci üniversitelerini bitirdiler..
Bir felsefe hocam vardı, o da aynı şekilde, girdi kazandı ve bitirdi.
Üstelik bölümleri hukuktu.
Ben üniversitedeyken, sınıfımda 35 yaş ve üzeri bile vardı..
O nedenle 30 yaş ne ki. Hem çocuklarınıza iyi bir örnek olursunuz.
Yani sizde yapabilirsiniz, isteyince neden olmasın.!?

Bizim okulda çok var yaşı büyük öğrenci. Hatta bazıları çocuğu okula getiriyor bahçede koşturuyorlar minnoş minnoş :)) Bence geç sayılmaz aslaa

He bir de bi abi var evli sosyoloji okuyor. Tamirci gibi bir şeymiş öncesinde, sıfır matematikle başlamış sınava hazırlanma işine eşi çalıştırmış hatta. Okulda tüm hocaların gözde öğrencisiydi en son oturumlar falan katılırken gördüm çok başarılıydı yani.

Merhaba hanimlar

Evli iki cocuk annesiyim. Zamaninda cok istekli olmama ragmen egitimimi yarida birakmak zorunda kaldim. Lise bitti unv devam edemedim..

Icimde kaldi desem yeridir.. Simdi yas geldi 30 a.. Esim 2 cocuk derken bir yandan da gozumde buyuyor. Becerebilir miyim ya basarisiz olursam diye stres yapiyorum..

Sonradan boyle baslayip basarili olan var mi aramizda? Sanirim biraz gaza ihtiyacim var:KK19:
Benim fakültemde, sınıfımda var siz de yapabilirsiniz... 35-40 yaşında bu arada...:KK52:

Benim halam 35inden sonra almanca öğrenip okul öncesi eğitim okudu 15 senedir kreste eğitmenlik yapıyor, gerçekten istedin mi yaparsın....

Ve ben ünideyken de 38 yaşında bi ablamız vardı iki kızı vardı çalışıyordu ve okuyordu

Merhaba hanimlar

Evli iki cocuk annesiyim. Zamaninda cok istekli olmama ragmen egitimimi yarida birakmak zorunda kaldim. Lise bitti unv devam edemedim..

Icimde kaldi desem yeridir.. Simdi yas geldi 30 a.. Esim 2 cocuk derken bir yandan da gozumde buyuyor. Becerebilir miyim ya basarisiz olursam diye stres yapiyorum..

Sonradan boyle baslayip basarili olan var mi aramizda? Sanirim biraz gaza ihtiyacim var:KK19:

Okumanın yaşı olmaz

Merhaba hanimlar

Tabikii yaparsin instagramda bebegi ile kpss ye hazirlanan bile var

Back
X