- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
A ne güzel allah bir yastıkta kocatsın herşey kısmet aslındaEvet eski iliskimde
Suan baskasiyla nisanliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A ne güzel allah bir yastıkta kocatsın herşey kısmet aslındaEvet eski iliskimde
Suan baskasiyla nisanliyim
A ne güzel allah bir yastıkta kocatsın herşey kısmet aslında
Bu mu yani?Eee sende evlenMerhaba arkadaşlar evet ben bu yaz evlenicektim ... ama 9 ay önce ayrıldık ve dün akşam öğrendim ki o dün zaten evlenmiş ... içim kırık dökük kendimi hayattan dışlanmış değersiz hisediyorum.. ben birini birdaha sevebilirmiyim ? Mutlu olabilirmiyim? Ya da evlenebilir miyim ne kötü bir gün benim için bu duygu ne zaman geçer ?
oyle bir unutursun ki sen bile sasar, en cok da üzüldüğün günlere üzülürsün...Merhaba arkadaşlar evet ben bu yaz evlenicektim ... ama 9 ay önce ayrıldık ve dün akşam öğrendim ki o dün zaten evlenmiş ... içim kırık dökük kendimi hayattan dışlanmış değersiz hisediyorum.. ben birini birdaha sevebilirmiyim ? Mutlu olabilirmiyim? Ya da evlenebilir miyim ne kötü bir gün benim için bu duygu ne zaman geçer ?
Hepimiz üzülmüşüzdür zamanında ama şuan hayatlarımızda olan insanlara şükrederiz ancak o zaman bize gönderilen hayrı farkedebiliriz. Daha güzelini yaşamak istiyorsan isyanı bırak kendi hayatını değiştir
Sonuç evlendiniz mi ? Şimdi mutlumusunuzaynı durum bendede oldu 3 gün hiç aralıksız agladım çok çaba verdim karşılığı bumu diye artık zamanla geçiyor