Bu yer yüzünde hic iyi kaynana yokmu?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merak ediyorum herkesin genelikle kaynanasiyla sorunu var neden caba? Neden hic biride demiyorki kaynanam ile aram iyi mutluyum diye. Kaynanalarin hepsimi kötü? Sevgi ve saygida kusur etmezsen yinedemi kötülük görürsün? Ben bunu merak ediyorum acikcasi, kendim diyorumki eger ben kaynanama iyi davranirsam saygili bir sekilde herhalde oda bana iyi davranir fakat okuyorum sagda solda herkes sikayetci??? Cidden iyi kaynana yokmu?

benim erkek arkadaşımın babannesi çok çok iyiymiş erkek arkadaşım hep anlatır. annesine de hiç kötülük etmemiş etmezmiş de.şu anda bana da melek gibi davranıyor ki bence zaten kendisi tam bir melek, o kadar çok seviyorum o kadar çok seviyorum ki anlatamam...
erkek arkadaşımın annesi de çok iyi birisi evlenince de değişeceğini pek zannetmiyorum onların ailede gelinleri kıskanma, gelinlere kötülük etme hiç olmazmış öyle söylemişti erkek arkadaşım.
sanırım az da olsa iyi kaynana varmış duyduğuma göre... =)

aaa olmaz mı? Benm kaynanam çoooook iyi. Portakalımı o soyar verir. Hep bişeyler vermeye çalışır ve iyi vakit geçirmemiz için uğraşır.

valla kizlar icimi ferahlatiyorsunuz ben korkuyorum acikcasi
erkek arkadasimin annesi kötülük görmüs kendi kaynanasindan
sakin acisini cikarmak icin oda bana kötü davranmasin? :(

valla arkadaşım ben siteye yeni üye olduğum zamanlar "kayınvalidemi seviyorum çünkü eşimi o doğurdu" diye bir başlık açtım..."arkana bile bakmadan topukla burdan" diye kovuldum neye uğradığımı şaşırdım...cevap bile veremeden konum kapanmıştı ki benim kayınvalidem de öyle dört dörtlük değildir...ama sanırım yarası olan yazıyor sadece....o yüzden iyi değil gibi geliyor ama şöyle düşünmek lazım; ben erkek annesi olsam yıllarca büyüttüğüm emek verdiğim belkide üzerine hayaller kurduğum evladımın gün gelip bir anda başkasını benden daha çok sevmesini kolay kolay kabullenemezdim...ben böyle bakıyorum olaya ve bazı şeyleri hoş karşılıyorum...bazı şeyleri görmezden geliyorum...

yine de belki de bir çok kayınvalideden daha iyidir benim kayınvalidem...sanırım şanslıyım (eşim sayesinde belirtmeden geçemem)

korkma canım ya benim annem de babannemden çekti zamanında bir şeyler.şimdi abim için "asla gelinime kötü davrnamam o benim de kızım" diyor. hatta abimin bir kız arkadaşı var ne söz ne nişan hiçbir şey yok aralarında.şimdiden kızı internette kamerayla konuşurlarken bile göre öpücükler göndermeye başlıyo annem :9:
korkma belki de "ben çektim acıları kıza çektirmem" mantığında olabilir :6:

bende webcamlarda oluyorum ama o bana ilgi göstermiyo pek bence herhalde istemiyor beni
ama istememsi icin bir neden yok allaha sükür saglikliyim, cirkinde degilim boyum kisa tek
negativ yön o bilmiyorum kafam karisik :(

Acaba kaynanami sevmesem evliligimde sorun olurmu?

sen saygını eksik etme, gerekeni yap ama kendini de ezdirme sakın.
eğer sana karşı bir negatifliği olursa evliliğine karışmaya çalışır. bunda eşinin tepkisi önemli.eğer o "anne sen karışma benim eşime" gibi bir tavır ile tepkisini koyar, seni korursa hiç de bir şey olmaz.
en basit örneği, amcam sırf bu yüzden boşandı yıllar önce.babam ile annem hala beraber.
sen saygını eksik etme, zamanla her şey belli olur.
belki oğlunu senden kıskanıyordur.seni sevince hiç sorun kalmaz belki de =)

Neden Olmasın Benim Kayınvalidem Mükemmel Bir İnsan Çok Seviyorum Kendisini Oda Beni Çok Sever :17:
Ona Anne Derken İçimden Gelerek Diyorum Hep Bayramda Birlikteydik Ayrılırken İkimizde Ağladık O Derece Düşkünüz Birbirimize
Maşallah Anneme Benimm :38:

Son düzenleme:
Neden Olmasın Benim Kayınvalidem Mükemmel Bir İnsan Çok Seviyorum Kendisini Oda Beni Çok Sever :17:
Ona Anne Derken İçimden Gelerek Diyorum Hep Bayramda Birlikteydik Ayrılırken İkimizde Ağladık O Derece Düşkünüz Birbirimize
Maşallah Anneme Benimm :38:

ay ne güzel yaaaa.darısı başımıza ablacımmm =))

ben de kaynanamla sureklı sorunlarımdan bahzetmısımdır ama ıkı taraf da bazı seylerı kabullenmese bıle (!) alttan alırsa sorun olmuyor ama dayanamıyorsun ıste :95: yoksa herkesın olumlu yanları vardır. alttan almak ıle ezılmek arasındakı cızgıyı kacırmamak lazım.

yorumlariniz icin cok tsk ederim, yani bu demek oluyorki cici kaynanalarda var ;)
insallah benimkide beni sever ve iyi anlasiriz. Hayirlisi bakalim ;)

Benim iyidir anne derim hep hiçte gocunmam. O da gerçekten bana anne gibi ve kızı gibi davranır.Allaha şükür çok iyiyiz Allah sağlık sıhat uzun ömür versin.İki yılda aynı evde yaşadım şimdide haftada iki kez görüşürüz bütün alışverişlerini beraber yaparız. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Allah razı olsun kendi kızından ayrı tutmaz beni kayınvalıdem
en ınce detayına kadar dusunur ılgılenır benımle
ıyı kaynana vardır :74:

actigin topiklere baktim da cok gerginsin genckiz. bence oluruna birak. sen uzerine dusen saygiyi goster. boyun kisa diye seni istemiosa hic istemesin. sonucta guzellik, boy pos falan elimizde olan seyler degil.

Resmiyim samimi değilim olmakta istemiyorum... Her anne baba gibi onlarında aklında istedikleri başka bir gelin vardı muhakkak haliyle bana ısınamadılar bende onlara.Bu nedenle hep mesafeli olduk birbirimize.Onlar yaklaşsada ben fazla girmiyorum içlerine....

benim kayınvalidemde iyidir sağolsun.çıkışta montumu giydirmeye çalışır.ben dur anne derim o yok kızım ben giydircem der :52: kız evladı yok.beni kızı gibi sever.
eşimle çıkarken özellikle de askerdeyken kayınvalidemle telefonda görüşürdük, dertleşir ağlardık.yüzyüze tanışmamızı anlatayım gülelim biraz :33: eşimin askerlik izni bitmiş usta birliğine gidiyordu.işten izin alıp yolcu edemeyeceğimi söyledim. üzüldü tabi.bunlar aile-akrabalar otobüse binmiş otogara gidiyordu.son anda patrondan aldığım izinle atladım taksiye.taksiciye diyorum şu öndeki otobüsü takip et diye :76: film gibi. sonra otobüsün önünü kesip bindim.annesi ile tanıştım.akıllara kazınan bir gündü bizim için. :69: haa birde bir önceki gün denizde kıramp girmişti bacağıma o gün topallıyorum resmen.baktı annem ben yürüyemiyorum oturttu masaj yaptı bacağıma.Allah razı olsun ya her daim ilgilidir bizimle.
canım sende düşünme bunları.tartışmada olabilir, kırgınlık da.. öz anne kız arasında bile olmuyor mu sanki?yeterki sen saygını eksik etme, eşinle mutlu ol iyi geçin yeter.
mutluluklar şimdiden

Son düzenleme:
valla arkadaşım ben siteye yeni üye olduğum zamanlar "kayınvalidemi seviyorum çünkü eşimi o doğurdu" diye bir başlık açtım..."arkana bile bakmadan topukla burdan" diye kovuldum neye uğradığımı şaşırdım...cevap bile veremeden konum kapanmıştı ki benim kayınvalidem de öyle dört dörtlük değildir...ama sanırım yarası olan yazıyor sadece....o yüzden iyi değil gibi geliyor ama şöyle düşünmek lazım; ben erkek annesi olsam yıllarca büyüttüğüm emek verdiğim belkide üzerine hayaller kurduğum evladımın gün gelip bir anda başkasını benden daha çok sevmesini kolay kolay kabullenemezdim...ben böyle bakıyorum olaya ve bazı şeyleri hoş karşılıyorum...bazı şeyleri görmezden geliyorum...

yine de belki de bir çok kayınvalideden daha iyidir benim kayınvalidem...sanırım şanslıyım (eşim sayesinde belirtmeden geçemem)

Öyle ama şahsen evladımın eşini mutlu etmesiyle daha çok gurur duyardım kıskanmazdım.Ve onu da kızım gibi sever arkadaş gibi konuşur ama anne olarak mesafemide korumaya çalışırdım...

Back
X