Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak ediyorum herkesin genelikle kaynanasiyla sorunu var neden caba? Neden hic biride demiyorki kaynanam ile aram iyi mutluyum diye. Kaynanalarin hepsimi kötü? Sevgi ve saygida kusur etmezsen yinedemi kötülük görürsün? Ben bunu merak ediyorum acikcasi, kendim diyorumki eger ben kaynanama iyi davranirsam saygili bir sekilde herhalde oda bana iyi davranir fakat okuyorum sagda solda herkes sikayetci??? Cidden iyi kaynana yokmu?
eğer taraflardan biri diğerinden daha olgun olabilmeyi başarabiliyorsa zamanla herşey yoluna giriyor. üzüm üzüme baka baka kararır derler ya o hesap.
ama baştan resti çekersen ve o da aynı kafadansa asla düzelmez.
bir de uyum önemli canım, düşünceler, temizlik, gezme anlayışı, insanlara yaklaşım, arkadaş çevreleriniz herşey herşey önemli olabiliyor anlaşıp anlaşamamakta.
ama illede canciğer olmaya lüzum yok arayıp hatırını sormak kötü sölese bile annecim demek çok zor bişey değil. insan kendi annesiyle bile anlaşamıyor zaman zaman ama yine de onlar canımız ciğerimiz.
nefret edıyorum ondan benı çok yaraladı
anne bıle demeye dilim varmıyor.dil ucuyla söylüyorum zaten..
HERKESIN BİR TEK ANNESİ VAR....