Bu enfeksiyon oluyor genellikle sarı alıntı kokusuzsa zararsızdır yerleşme kanaması açıp pembe veya kahverengi bu sarı bildiğinEki Görüntüle 3721181 kızlar 8 aydır korunmuyoruz ama bit sonuç alamadık . Bu ay ilk defa böyle bir akıntı başıma geldi . Adetime 9-10 gün kala böyle kahverengi bir leke geldi ve bu lekeden sonra ara ara hafif batma , çekilme şeklinde basende sanki adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor ama şiddetli değil ve uzun sürmüyor. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Arada kahve rengi de var sanki kafa karistiriciBu enfeksiyon oluyor genellikle sarı alıntı kokusuzsa zararsızdır yerleşme kanaması açıp pembe veya kahverengi bu sarı bildiğin
Kahverengi lekede var ama resimde tam görünmüyor galibaBu enfeksiyon oluyor genellikle sarı alıntı kokusuzsa zararsızdır yerleşme kanaması açıp pembe veya kahverengi bu sarı bildiğin
Evet kahverengi lekede var değılmış şekildeArada kahve rengi de var sanki kafa karistirici
Test yapsanız iyi olur predictor falanEki Görüntüle 3721181 kızlar 8 aydır korunmuyoruz ama bit sonuç alamadık . Bu ay ilk defa böyle bir akıntı başıma geldi . Adetime 9-10 gün kala böyle kahverengi bir leke geldi ve bu lekeden sonra ara ara hafif batma , çekilme şeklinde basende sanki adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor ama şiddetli değil ve uzun sürmüyor. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Yarın bu markadan bulabilirsem yapayımTest yapsanız iyi olur predictor falan
Bende yarın yapıcam biraz fiyatı pahalı ama en güvenilir bu yaniYarın bu markadan bulabilirsem yapayım
Evet benim başıma geldi daha önce testte pozitif çıkıp kanda negatif çıktıBende yarın yapıcam biraz fiyatı pahalı ama en güvenilir bu yani
8 aydır bebek istiyoruz daha olmadı maalesef ki , en zoru böyle zamanlarda adeti 3-4 gün beklemek sanki zaman hiç geçmiyorBende yarın yapıcam biraz fiyatı pahalı ama en güvenilir bu yani
Sonucunuz ne çıktı , ben bugün öğlen yaptım negatif çıktı maalesefBende yarın yapıcam biraz fiyatı pahalı ama en güvenilir bu yani
Ben yapmadım benim 3 gün gecikmem de var ama gerçi ben hep düzensiz olan biriyimSonucunuz ne çıktı , ben bugün öğlen yaptım negatif çıktı maalesef
Bende 3 gün önceden yaptım bakalım sonuç değişicek miBen yapmadım benim 3 gün gecikmem de var ama gerçi ben hep düzensiz olan biriyim
regliniz düzensiz ya da pco görünümünüz varsa ovülasyon ve regl dönemi arasında kahverengi ara kanamalar olabiliyor. Benim 2-3 reglde bir oluyor. Özellikle inositol kullanımı sonrasında arttı. Umarım gebeliktir ama yerleşme kanaması olmayabilir:)Eki Görüntüle 3721181 kızlar 8 aydır korunmuyoruz ama bit sonuç alamadık . Bu ay ilk defa böyle bir akıntı başıma geldi . Adetime 9-10 gün kala böyle kahverengi bir leke geldi ve bu lekeden sonra ara ara hafif batma , çekilme şeklinde basende sanki adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor ama şiddetli değil ve uzun sürmüyor. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Pcosum yok çok şükür ama adet düzensizliği var büyük bir ihtimalle çünkü döndüm 29 günden 35 güne kadar uzadığı oluyo . Maalesef ki adet oldum bu ay hamile değilmişimregliniz düzensiz ya da pco görünümünüz varsa ovülasyon ve regl dönemi arasında kahverengi ara kanamalar olabiliyor. Benim 2-3 reglde bir oluyor. Özellikle inositol kullanımı sonrasında arttı. Umarım gebeliktir ama yerleşme kanaması olmayabilir:)