• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yerleşme lekesi mi

safiye_10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
kızlar 8 aydır korunmuyoruz ama bit sonuç alamadık . Bu ay ilk defa böyle bir akıntı başıma geldi . Adetime 9-10 gün kala böyle kahverengi bir leke geldi ve bu lekeden sonra ara ara hafif batma , çekilme şeklinde basende sanki adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor ama şiddetli değil ve uzun sürmüyor. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi? 🥰

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 3721181 kızlar 8 aydır korunmuyoruz ama bit sonuç alamadık . Bu ay ilk defa böyle bir akıntı başıma geldi . Adetime 9-10 gün kala böyle kahverengi bir leke geldi ve bu lekeden sonra ara ara hafif batma , çekilme şeklinde basende sanki adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor ama şiddetli değil ve uzun sürmüyor. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi? 🥰
Bu enfeksiyon oluyor genellikle sarı alıntı kokusuzsa zararsızdır yerleşme kanaması açıp pembe veya kahverengi bu sarı bildiğin

Bu enfeksiyon oluyor genellikle sarı alıntı kokusuzsa zararsızdır yerleşme kanaması açıp pembe veya kahverengi bu sarı bildiğin
Arada kahve rengi de var sanki kafa karistirici

Eki Görüntüle 3721181 kızlar 8 aydır korunmuyoruz ama bit sonuç alamadık . Bu ay ilk defa böyle bir akıntı başıma geldi . Adetime 9-10 gün kala böyle kahverengi bir leke geldi ve bu lekeden sonra ara ara hafif batma , çekilme şeklinde basende sanki adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor ama şiddetli değil ve uzun sürmüyor. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi? 🥰
Test yapsanız iyi olur predictor falan

Kizlar. Normalde 35 günde bir adet oluyorum yumurtlamam geç olur geçen ay 56 gün olmadım ilaçla adet olmuştum bu ayda adetimin 29. Gunundeyim sulu böyle bir leke geldi birden geldi ve ben saat 2.30 da maydonuz kaynatıp suyunu içtim 3 saat sonra böyle bir leke geldi göğüs hassasiyeti var erken adet mi oldum yoksa yerleşme kanaması mi asla erken adet gören biri de değilim 35 yada yukarısı olur ilk defa 29. Gününde böyle birşey oldu

regliniz düzensiz ya da pco görünümünüz varsa ovülasyon ve regl dönemi arasında kahverengi ara kanamalar olabiliyor. Benim 2-3 reglde bir oluyor. Özellikle inositol kullanımı sonrasında arttı. Umarım gebeliktir ama yerleşme kanaması olmayabilir:)

regliniz düzensiz ya da pco görünümünüz varsa ovülasyon ve regl dönemi arasında kahverengi ara kanamalar olabiliyor. Benim 2-3 reglde bir oluyor. Özellikle inositol kullanımı sonrasında arttı. Umarım gebeliktir ama yerleşme kanaması olmayabilir:)
Pcosum yok çok şükür ama adet düzensizliği var büyük bir ihtimalle çünkü döndüm 29 günden 35 güne kadar uzadığı oluyo . Maalesef ki adet oldum bu ay hamile değilmişim

Back
X