Bu yıl tatil

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Geçen yıl tatile gidemedim ıçimde kaldı ama seneye güzel bir tatil yapacağım diye kendimi teselli ettim. Bu sene de corona çıktı. Instagramda bakıyorum herkes tatilde. Millet coronayı unutmuş. Hem fiziken en çok da ruhen yorgunum. İyi gelecek ama risk devam ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu sene gidilebilir mi gidecek mısınız gittiniz mi önerileriniz ne?

biz birartibir apart otelde kaldik.klima filtrelerini ve kapkacaklari ilacla dezenfekte ettik.nevresim ve havlumuzu evden getirdik. yemegimizi kendimiz pisirdik disarida yemedik.denize de sabah 9da gittik o saatte cok az insan oluyor.
esim isi geregi zaten surekli insanlarla temas halinde oldugundan gelecekse ondan gelir diye dusunup tatilimizi yaptik.

Ben önlemleri alınmış bir otele gittim

Arkadaşlarım yazlık evlerine gittiler veya tekneyle açıldılar... Yani şehirde de artık kimse kurallara uymuyor maalesef yazlık yerlerde de o yüzden çıkın gidin derim. Tek konu ulaşım bence. Arabayla gidecekseniz gidin derim uçak veya otobüs ben olsam kullanmazdım.

Biz iptal ettik, gitmeyeceğiz tatile.
Yalnız bizim hal katlanılabilir bir hal, zaten tatil yöresinde yaşıyoruz, deniz o bu şu her şey önümüzde. Ondan bize pek de etkisi olan bi karar olmadı işin açığı.

Çok bunaldım illa giderim diyorsanız, şahsi aracınızla gidin, daha kalabalıktan uzak ve hijyenine özen gösterilen yerleri tercih etmeye çalışın tabi. Yalnız ben havlusu çarşafı bilmem nesi filan güvenemezdim ve evden taşırdım sanırım. :) Öyle de ne kadar tatil olur, ne kadar külfete döner, tartışılır tabi.

Valla öğretmenim bu sene yaz okulu hayalim vardı olmadı spora da başladım yani gidemiyorum tatile sadece Pazar günü tatil yapabiliyoruz.

Şöyle doğa içinde özel havuzlu bir villa kiralayabilirsiniz. Ama yemeği kendimiz yapacaksak da o nasıl bir tatil olur bilemedim:) biz sanırım bu sene evdeyiz önün için.
Tatil buysa biz ne ediyoruz dedim kendi kendime :D yemeğimi kendim yapacaksam daha tatile gitmiyorum :KK23:

Geçen yıl tatile gidemedim ıçimde kaldı ama seneye güzel bir tatil yapacağım diye kendimi teselli ettim. Bu sene de corona çıktı. Instagramda bakıyorum herkes tatilde. Millet coronayı unutmuş. Hem fiziken en çok da ruhen yorgunum. İyi gelecek ama risk devam ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu sene gidilebilir mi gidecek mısınız gittiniz mi önerileriniz ne?
😂😂😂 bir önceki sene yazın doğum yaptım. Geçen yıl çocuğum bir yaşına girdi. İki yıl gitmedik tatile. Bu yıl gidecektik güya tam zamanıydı pandemi patladı. Biz gitmiyoruz. Yalnız hissetme diye yazayım dedim

Biz sinavlar bitmeden once gittik bombostu kimse cesaret edemiyordu fiyatlar yariyariya ucuzdu.
Simdi hem herkes daha bunaldi hem daha kalabalik hem kara kapilarinin cogu acik disaridan cok gelen var ozelikle Iran dan
Onlem alip maximum butce alip gidin
Biz yolluk bile hazirladik. Afyon Kolayli dinlenme tesisi tertermiz ve bostu bilinen yerler durun vip arac kiralamak ta dusunulebilir

Her yıl otele giderdik bizde ama bu yıl koronadan dolayı tercih etmedik. Eşim villa kiralayalım diyor ama temizlik, yemek, çamaşır bulaşık vb. yapılan şey bana tatil gibi gelmiyor 😁😁😁 o yüzden gitmek istemiyorum. Evde yaptığım şeylerin üstüne birde denizin yorgunluğu eklenince tatilden çok eziyet oluyor bana. Bir defa yazlığa gittik pişman oldum. Yani bizde evdeyiz bu yıl.

Katılıyorum yemek temizlik varsa o tatil olmuyor 😂😂🙄
Genelde günü birlik gidiyoruz yakın olduğu için

Sahilde simit içecek kahvaltı oluyor bizim

Arada bisküvi cips atistirmalik

Akşam da ya evde yiyoruz ya balık ekmek

Eğer kalabalık gittiysek bir kosede mangal uapiyoruz bende buna tatil diyorum :olamaz:

Ben tertemiz iptal ettim pişman da değilim. Yazligim olsa atlar oraya giderdim iyi olurdu ama yazligim yok🙄

Aslaaa ev tutup , villa tutup tatile gitmem tatilde yemek mi yapıcam derdim .Aslaaa arkadaşla akrabayla tatile gitmem diyordum. Sonuç olarak bu yıl mecburen ev tutup iki aile tatil yapacağız 😂 Corona bana tükürdüğümü yalattı. Otel vs bana riskli geliyor

Villa kiralayıp gittik döndük hatta ben tavsiye ediyorum, önlemleri alıp gidebilirsiniz

ya villa kiralamaya ya da tekneyle açılmaya okeyim.yoksa bana para verseler gitmem :KK70: ben hala evin altındaki markete inerken garipleşiyorum :KK70:
Bir Behlül Haznedar değiliz ki "Beşir tekneyi hazirla!" deyip kendimizi boğazın serin sularına bırakalım. 😒😒

Back
X