Bu yıl tatil

Tur satın almıştık 9 ay önce. Tur firması otobüs yarı yarıya olcak dedi. Bilemiyorum şuanlık iptali düşünmüyorum. Tek sıkıntı otobüs içi. Tur zaten full tekne gezisi olacak. Otobüste cam olursa ve yarı yarıya olursa gidilebilir bence. Ama vaka sayısı artarsa biz iptal ederiz gibime geliyor 🙄

Ben suan tatildeyim, otel kapasitesi 4000 bin kisi ama sadece 500 kisi varmis, tiklim tiklim degil hicbiyer , rahat rahat tatil yapiyoruz.
gol evi denen villalarda kaliyoruz ama yemek saatleri illa ki insanlarla yakin temas kuruluyor.
Ben geldigime pisman degilim, cok iyi geldi temiz hava.

Otele bu sene zaten gidemezdik oğlumun yemeklerini yapacak malzeme yer Ocak yok çünkü . Ailemin yazlığına gideceğiz kardeşlerimle önlemlerimizi alıp tabi ki .

Tatil buysa biz ne ediyoruz dedim kendi kendime :KK70: yemeğimi kendim yapacaksam daha tatile gitmiyorum :KK23:
Katılıyorum yemek temizlik varsa o tatil olmuyor 😂😂🙄
Her yıl otele giderdik bizde ama bu yıl koronadan dolayı tercih etmedik. Eşim villa kiralayalım diyor ama temizlik, yemek, çamaşır bulaşık vb. yapılan şey bana tatil gibi gelmiyor 😁😁😁 o yüzden gitmek istemiyorum. Evde yaptığım şeylerin üstüne birde denizin yorgunluğu eklenince tatilden çok eziyet oluyor bana. Bir defa yazlığa gittik pişman oldum. Yani bizde evdeyiz bu yıl.
Kesinlikle kızlar katılıyorum ben tatile gidiyorsam yemek temizlik o bu şu hiç uğraşamam😀😀

Ben gitmeyi düşünmüyorum doğrusu. Gitmeyi çok isterim o ayrı bir konu ama bir yıl daha erteleyebilirim. Çok olmazsa olmaz bir ihtiyaç değil. Genelde günübirlik gezileri tercih ediyorum bu dönemde. Ama dikkatimi çekem bir şeu var sosyal medyada. Zamanında yürüyüşe çıkanları bile eleştirenler şimdi tatilde geziyor gayet. 🙄

Onlem alarak gidilebilir,sizin hassasiyetinize ve paraniza bagli. Gecen yila oranla her sey dahil konseptler bedava denilecek fiyatlara. Derseniz ki korona var gidemem o zaman apartlar veya luks oteller tercih edeceksiniz.bunlarin fiyatlari fazla. Biz henuz bir defa tatile ciktik bu sene,o da dagda kamp tatiliydi kendi yemegimizi kendimiz yaptik,bundan sonrakine de ancak eylulde okullar acilinca gidebiliriz. Belki bayramda villa dusunebiliriz onda da yine yemegi kendimiz yapacagiz.

Ben gittim tatile. Kalabalık lüks otel tatilleri yerine daha sakin yerler tercih edebilirsiniz. Butik otele gittik biz sansa da kimse yoktu otelde. Havuz sakıncalı bence. Denize gittik orda da dikkat ettik hep sosyal mesafeye. Akşamları çarsıda falanda hep dikkat ettik. Maskesiz gezmedik. He yemek sorarsan yedik valla dışarıda çok şükür geldik eve bi sıkıntı yaşamadık bence dikkat edildiği takdirde gidilebilir

Geçen sene kamp yapmıştık bu sene apart kiralamayı düşündük ama kiralayacağımız yer çok fazla kalabalık olan bir tatil yeri cesaret edemedik ve yine bu senede kamptan devam edicez :olamaz: ne de çok hayal kurmuştum bu seneki tatil için oysaki :cry:

Eşimin ailesinin yazlığına gittik geçen ay, turistik bir yer değil, her zaman çok tenha, ona güvendik. Normalde bir yerlerde ev kiralardık ama bu sene güvenli gelmedi. Onun dışında kampa gitmeyi planlıyoruz, her sene yaparız bunu, başka da planımız yok.

Back
X