Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yıl otele giderdik bizde ama bu yıl koronadan dolayı tercih etmedik. Eşim villa kiralayalım diyor ama temizlik, yemek, çamaşır bulaşık vb. yapılan şey bana tatil gibi gelmiyoro yüzden gitmek istemiyorum. Evde yaptığım şeylerin üstüne birde denizin yorgunluğu eklenince tatilden çok eziyet oluyor bana. Bir defa yazlığa gittik pişman oldum. Yani bizde evdeyiz bu yıl.
O kadar sıkıldım ki ev işinden. Kumsaldan sürekli kum geldiği için temizlik hiç bitmiyor. Çamaşır desen oda sürekli yıka as. Banyo tuvalet yıkamadan olmaz zaten. Hergün dışarıda yiyemeyiz illaki yemekte yapmak zorundayım. Eee ne anladım ben tatildenYazlıktan neden pişman oldunuz .
Evdeki işler yine aynen yapılıyor ancak denizde kumsalda insan iyi dinleniyor
O kadar sıkıldım ki ev işinden. Kumsaldan sürekli kum geldiği için temizlik hiç bitmiyor. Çamaşır desen oda sürekli yıka as. Banyo tuvalet yıkamadan olmaz zaten. Hergün dışarıda yiyemeyiz illaki yemekte yapmak zorundayım. Eee ne anladım ben tatilden
Zaten belli bir saat olmadan denize bile gidilmiyor aşırı sıcak yüzünden. Yazlığı bedava tatil gibi gördükleri için gelen gidende cabası. Anlayacağınız bir kere gittim burnumdan geldi.
Nesini anlamadınızAnlamadığım ; aynı işleri evde zaten yapmıyor musunuz ?
( ekstra misafir geldiyse o zaman iş değişir tabi , ben bu süreçte kimse misafir olmak istemez , isteyen olsa da ev sahibi kabul etmez diye düşündüm )
Nesini anlamadınızevde yaptığım işleri yapınca tatil mi yapmış oluyorum?Tatile dinlenmek için gidilir.
Sizinle tatil anlayışımız farklı sanırım
Neyin ispat çabasındasınız bilemedim.Tatilden benim anladığım ve tatil olarak yaptığım şeyler şunlar : yurt dışı tatili , kültür tatili , kamp/çadır 🏕 tatili , herşey dahil konseptli 5 yıldızlı otel tatili , haftasonu kaçamak tatili , kiralık Villa tatili , yayla tatili , yazlık tatili , tur tatili ( Karadeniz turu , Ege turu , kış turları , festival turları vb. ) .. Hepsini her yıl yapan biriyim çok şükür ..
“Size yazlıkta yapılan işlerin aynıları zaten evde de yapılmıyor mu ? Yapılıyorsa ekstra olarak yazlığın ; denizde / kumsalda insanı dinlendirme avantajı var” demek istedim . Anlamadınız .
Gerçekten dediğiniz gibi tatil anlayışlarımız çok farklı ..
Su sesi dinlendirir . Denizin dalga sesi huzur verir , insanın yaptığı işi unutturur . Tabi herkeste aynı etkiyi yapmadığı da ortada oldu ..
Neyse ..
Tatilden benim anladığım ve tatil olarak yaptığım şeyler şunlar : yurt dışı tatili , kültür tatili , kamp/çadır 🏕 tatili , herşey dahil konseptli 5 yıldızlı otel tatili , haftasonu kaçamak tatili , kiralık Villa tatili , yayla tatili , yazlık tatili , tur tatili ( Karadeniz turu , Ege turu , kış turları , festival turları vb. ) .. Hepsini her yıl yapan biriyim çok şükür ..
“Size yazlıkta yapılan işlerin aynıları zaten evde de yapılmıyor mu ? Yapılıyorsa ekstra olarak yazlığın ; denizde / kumsalda insanı dinlendirme avantajı var” demek istedim . Anlamadınız .
Gerçekten dediğiniz gibi tatil anlayışlarımız çok farklı ..
Su sesi dinlendirir . Denizin dalga sesi huzur verir , insanın yaptığı işi unutturur . Tabi herkeste aynı etkiyi yapmadığı da ortada oldu ..
Neyse ..
Yapilacak işler değil de benden önce gelip kalanların hijyeni beni tedirgin eder şuanki ortamdaVilla tatili en sevdigim otellerde ben rahat edemiyorum havuza rahat giremedigim ve kapali oldugum icin. Villayi tatil olarak gormeyenleride anlamiyorum maksimum bir hafta kaliniyor temizlik niye yapasiniz ki en fazla tuvalet yikar bulasiklari makineye dizersiniz.. zaten yazin meyve ve hafif kahvaltilikla gun geciyor e aksamada disarda yedinmi oldu gitti bana hic zor gelmemisti esimde yardimci oldugu icin. Otelden daha guvenli buluyorum bu ara villa tatilini cunku en azindan gunun buyuk kisminda yaninizda kimse olmuyor okullar acilmadan nasipse gideriz insallah
Eldiveni unutmayınNispeten sakin yerleri araştırıyorum. Yurtdışı planı yatanlardan biri de benim. Ne tatili manyak mıyım canımı sokakta bulmadım diye işkembeyi kübradan sallıyordum sonra da baktım ki ‘üç günlük dünya, kaderde varsa önüne geçemeyiz’ düşüncesi daha tatlı geldi. Hem olacaksa büyükşehirde de olur değil mi ya’ diye kendimi gazlamaya devam.
velhasılı kelam kuytu köşe yerlere bakıp kalbur üstü otelleri kiralayacağım. Ömrümde kaç bahar yaşayacağımı bilmiyorum, halihazırda bir baharım hayatımdan çalındı belki bu son yazımdır kim bilebilir ki? tabi ki dikkati elden bırakmadan. Mümkünoldukça kalabalıktan uzak kalarak. Maske/ kolonya/ su sabun/ alkol desteğiyle
Eldiven taşıyorum ama asla kullanmıyorum, hem tahriş ediyor hem kötü kokuyor hem de el sürdüğüm her noktanın mikrobunu birbirine taşıyor. Doğa için de zararlı. Ellerim çok küçük bana büyük geliyor o eldivenlerin s bedeni bileEldiveni unutmayın