• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

Bize gelin dicem de hastayım. Artik bi daha ki seneye de ben çağırırım:KK53: chess bu gece senden ekşınlı hareketler bekliyorum :KK70:
Geçmiş olsun.

chess yeni yılın en iğrenç masalarını falan eklese, böyle böcekli parazitli falan:-)

O 4 bacaklının başımın üstünde yeri var....az önce çıktım dışarıya..bi elimde köpek maması bi elimde kedi maması...ne kadar 4 bacaklu bulduysam besledim...senin kızını mı doyuramıycam,başımla beraber
Kurban olsunlar sanaa, ne büyük sevap işliyorsun sokak hayvanlarına bakarak, Allah razı olsun:KK15:

Kurban olsunlar sanaa, ne büyük sevap işliyorsun sokak hayvanlarına bakarak, Allah razı olsun:KK15:
Amin...
Heryer kar buz :( yiyecek bulamıyorlar...baktım büzüşmüşler köşelere...hepsine sıcak ortam sağlayamıyorum bari karınları doysun ısınsınlar...

koca eğlenmeye dışarı çıktı bizde limoncukla evdeyiz bu yıl oğlumla geçircez babayı evden kovduk oh canımıza deysin :KK49::KK50::KK60:

Boyle diyonuz ben de bi sey saniyom su hasta halimle 12 yi bekletiyonuz bana? Hos mu yani:63:

Çok hastayım bende , halüsinasyon ve sayıklama halime ver tüm vaatlerimi :-)

Gerçi Chess Chess e yetişeceğim diye sabah başladım ayran demlenmeye , her an bir süpriz yapabilirim :KK70::KK70:

Back
X