- Emoji Skoru
- 4.182
- Puanlar
- 133
ben tam kırkım.Aman ne kavgası, bu gece kavga falan yok, birlikte eğlenelim işte
Bu arada bana genç demiştin değil mi, gel öpümmmmm![]()
şaka gibi.
ama sorsan gönlüme yaşım 17
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tam kırkım.Aman ne kavgası, bu gece kavga falan yok, birlikte eğlenelim işte
ÖpAman ne kavgası, bu gece kavga falan yok, birlikte eğlenelim işte
Hmmm o Zaman kardeşimle yaşıtsınız, ben 43'üm ama ruhum 18'inde bile değil, içim kaynarben tam kırkım.
şaka gibi.
ama sorsan gönlüme yaşım 17
Çok severim...babacığım da sever![]()
Peri uçuşa geçtichess nereye kayboldu, chess yeşil periii![]()
KAdınların hepsinin içinde aslında küçük bir kız çocuğu yatar dimi Mune.Hmmm o Zaman kardeşimle yaşıtsınız, ben 43'üm ama ruhum 18'inde bile değil, içim kaynar![]()
Aslında buralarda ama belki yılbaşı diye programı vardır, yalnız bu yazını okuyunca tarihe geçecekÖp
@marilyn monroe nerelerde mune özledim![]()
EeeveeeettttKAdınların hepsinin içinde aslında küçük bir kız çocuğu yatar dimi Mune.
Kavgada söylenmezAaaa siz bildiğin yaşlısınız yahu...ben 37 yaşında gencecik hatunum![]()
Baştan bana müdür sende bozdun dedi, sonra kendini olayın akışına bıraktıapranax bu gece çok acayipsin korkutuyorsun beni![]()
Ben de kendime inanamıyorumapranax bu gece çok acayipsin korkutuyorsun beni![]()
Mutlu senelerrrrrrrrrKızlar size doyum olmaz çıkmam lazım.
Rakı ağırlaştırmaya başladı .
Şarkılar ağlatmaya başladı beni ufaktan ufaktan.
Hepinize iyi seneler ,yuvanızda mutluluklar ,barış dolu bir ülke diliyorum.
Seviyorum sizi