Bu yola girmelimiyim bilmiyorum Sanki hata yapıyorum ateşe atıyorum kendimi..

SeSiLya_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
3.243
1.169
31
Çok dertliyim zaten hiç yüzüm gülmediki benim şu hayatta.Sizlere dökmek istedim içimi yardım almak istedim
Benim 3 yıldır devam eden bir ilişkim vrdı iyisile kötüsüle. geldik.
ama onun saygısızlıkları herşey de allah büyük bir şekilde olur demeleri iletişimimizin kötü olması beni çok yıprattı düşük maaşlı bir işinin olmasını ailesinin durumunun alkolik baba yüzünden kötü olmasını.. hiç birşey yapamalarını herşeyi sineye cektim.
Geleceğin yok diyordu herkez bırak yapma kendine edersin..
Annemin tek evladıyım babam vefat etti.
Annem istemezmi benm kızım rahat etsin O istemezmi iyi yaşasın güzel yaşasın .. Sadece maddiyat için ayrılmak istemedim ama diğer nedenlerde birikince asker iken daha fazla dayanamadım bitirdim.
Daha sonra kendisi dönüş yaptı bana Annem bu durumu bildiği için madem öyle gelsin istensin adınız konsun seninde bir namusun var dedi ( bir küçük bir ilçede yaşıyoruz hemen hemen herkez birbirini tanır. korkuyor annemde.)
Çok düşündüm.. Bende çalışırım dedim birlikte el ele verebilrsek hallolur herşey dedim..
2 olacağına 1 olur dedim.. Herşeyim en güzel olacağına olmayı verir ne yapayım dedim.. Sevdiğim için..
Kendisi ailesi ile konuştu izne geldiğinde isteme olacaktı Annem sırf benim hatrıma kızım mutlu olsun diye İşini gücünüde siğneye cekti.
babasının alkolik olmasınıda, Bu zamana kadar birsürü borç yapmasını diğer oğlunu yiyip bitirmesini... Herşeyi yok saydı Annem canım annem benim üzülmeme dayanamadı..
Neyse planladığımız gibi olacaktı bende hemen sonra işe gireyim dedim o gelene kadar para birktiririm.
Biliyorsunuz kız istemede söz tatlı gibi şeylerde adetler vardır. Ben Nişan yapılmasın dedim .. Bizim evde olsun dedim. Sen masrafa girme dedim.. ! AHH demez olaydım..
Adetlerden konuşuluyordu.
Ben isteme olur öncelikle dedim yüzüklermiz takılır tatlımız yenir bir arada olsun sözde nişanda. Annengilde Usülünce birşeyler takarlar dedim.. ahh ah demez olaydım..
Birşeyler takmadan olmuyor mu dedi bana sert bir dille.
Bende ben cok birşey istemem dedim örnek verdim 3 4 bilezik takılacağına 1 tane 2 tane takılır dedim.
Bunlar adettir. Hatta sette takılır kıza ama ben istemem dedim..
Bana ne dese beğenirsiniz .' Şen aşıret kadınımısn ne seti.' Sen kendini iyice aşmışsın
Benim çok zoruma gitti ben onun için neler düşünürken para gitmesin diye herşeyin en uygununa kaçarken
Bana bilezik lafı yaptı bunları dedi Yok ben bohça denilen şeyi cıkarmışşım. yok bilezik çıkarmışsm yok set demişim bilmem ne. Bunlar olmassa haa benimle olmayacakmısın diyor bana.
Bende ne alakası var knuyu saptırma dedim :KK43: :KK43: Hadi bizim adetlerimiz farklıysa bilmem ne. neler neler anlatsam şuraya.... olabildiğince kısa anlatmaya çalışıyorum size.
Benim ailem yapamaz edemez maddiyat yok bilmem ne. bende hiç mi yok yani dedim birsürü kavga ettik tartıştık
Yine ağlayan göz yaşı döken ben oldum Onlar düğünde yapılırmiş bilmem neymiş Şimdide düğüne yıktı ..
Bende sen daha buncacık seyde böyle yapıyorsan bunlar olmuorsa yarın eşya alınacak düğün olacak
O zaman nolacak dedim maddiyat olursa alırım, olmassa almam diyor.
Allahaşkına söyleyin Kimin eşyasız evlendiği görülmüş kimin kuru bir yüzükle beklediği görülmüş..
Bir kız isteme söz oldunda insan içine cıkılır. Bir tek yüzükle Belkide yıllarca beklenir mi..
Ben kendimi savunmuyorum.. Benimde hatalarım vardır ama cok zoruma gidiyor
Neymişde benim gözümü bilezik bürümüş yok bilmem ne ya neler neler bileziği batsın ya .!
cook zoruma gitti
Anneme anlattm bunları bana tek dediği karar senin herşeyleri onların olsun ...
Bir kızım var onuda sefalete süreceğim ben anladım diyerek ağladı :KK43: :KK43:
O ağladıkca benim içim yandı.. Herşeyi boşverdim Böyle birisi ile sizce yapılabilr mi..
Saygı denen birşey yok nerdeyse bagırıp çağırmalar. Son noktaya geldim
Bana ne dedi biliyormsunuz ben birde annemle konuşayım..!!
Sanki ben yalan söylüyorum..
Bana o kadar göz yaşı döktürdükten sonra annesile konuşmuş
Anneside onaylamış böyle olduğunu...
Ben iki bileziğin yüzüğün takının derdinde değilim inanın..
Ama daha şimdiden bunu yapamayan insanlar benim yarın düğünümü nasıl yapacak eşyalarımı nasıl alacak.
Herşey burnumdan gelmeyecek mi herşey içimde ukte kalmayacak mi ben şimdiden böyle yorulmuşken
Bilmiyorum kafam darma duman sizinde fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:

aşiret kadınımısın dan sonrasını okumadım hayatını karartma yol ver gitsin
inanın şu an bunları bile yazarken hıçkıra hıçkıra ağladım cok kötüyüm..
ben neler düşündüm.. herşeyimden fedakarlık ettim..
benim gözümü bilezik bürümüş.. bana suçu yıkmaya çalışıyor
iyice yıprandım.. :KK43:

3 günlük dünya yahu... kendini biriyle evlencem diye bu kadar heder etmenin anlamı ne...
olmuyorsa zorlama işte yahu.. ne kendini ne anneni üz.. sana saygı duyan birisi elbet çıkar karşına..
haklısınız inanın sevmesem yemin ederim 1 dakika düşünmezdim yemin ederim..
ah şu kalbim batsın söz geçiremedim ah ah..
Annem diyor kafanı cok taşlara vuracan kızım
sana bugün bir bilezik takamayan insanlar yarn herşeyi burnundan getirir dedi
ama yinede sabretmeye çalıştım..
inanın yanlış anlamayın derdim bilezik su bu değil ama olaylar öyle bir noktaya geldi ki
üstelik ben para göz oldum cıktım

Benim Cevabım sorunda öylece duruyor sende biliyosun zaten. Herşeyin farkındsn mesele bilezik degil ben seni anladim ama zorlama nişanlı adayin anlamayacak.

Benim Cevabım sorunda öylece duruyor sende biliyosun zaten. Herşeyin farkındsn mesele bilezik degil ben seni anladim ama zorlama nişanlı adayin anlamayacak.
evet o beni anlamyor
sorun blezik değil
ama benim gözümü bunlar bürümüş ben aşire kadınymımişim
yok birde pırtı bohça mı cıkartmışım ya neler neler size anlatamam
üstelik gözünde böyle biri olmamda o kdar zoruma gidiyor ki çaresizce aglıyorum böyle
bende insanım benmde bi canm var oysa :KK43:

haklısınız inanın sevmesem yemin ederim 1 dakika düşünmezdim yemin ederim..
ah şu kalbim batsın söz geçiremedim ah ah..
Annem diyor kafanı cok taşlara vuracan kızım
sana bugün bir bilezik takamayan insanlar yarn herşeyi burnundan getirir dedi
ama yinede sabretmeye çalıştım..
inanın yanlış anlamayın derdim bilezik su bu değil ama olaylar öyle bir noktaya geldi ki
üstelik ben para göz oldum cıktım

bana kalırsa olay ne para ne pul...ne bilezik.. insan sevdiğine herşeyin en ucuzunu hesaplaısıını değil herşeyin en kalitelisi en güzelini yapmaya çalışır elinden geldiğince.
kalbe söz geçer, ne kadar ağlarsın birinin ardından 1 yıl mı 2 yıl mı, 40 yılını yakmaya değer mi...

Eziyet çekmeyin, değmez. Elinizde koca bir hiç kalır.
bana elimzden geldiğince herşeyi yaprız yerine
ne bileziği takılmasa olmuyr mu .. bize ne insanlardan
Ne seti sen kendini aştın..!
ne bohçasıı ohohohoohohoooo daha neler neler
bunlar uygun bir dille söylenemezmydi oysa.

bana kalırsa olay ne para ne pul...ne bilezik.. insan sevdiğine herşeyin en ucuzunu hesaplaısıını değil herşeyin en kalitelisi en güzelini yapmaya çalışır elinden geldiğince.
kalbe söz geçer, ne kadar ağlarsın birinin ardından 1 yıl mı 2 yıl mı, 40 yılını yakmaya değer mi...
Haklsıınız değmez.. İnsan sevdiği için herşeyi yapar demii..
en ucuzunu düşünmek yerine oturup hesap yapmak yerine
Sen sıkma canını .. Ben herşeyi yapacam Elimden geleni
diyemedi ya diyemedi..

[QUOTE="SeSiLya_, post: 40047108, member: 624düşünevet o beni anlamyor
sorun blezik değil
ama benim gözümü bunlar bürümüş ben aşire kadınymımişim
yok birde pırtı bohça mı cıkartmışım ya neler neler size anlatamam
üstelik gözünde böyle biri olmamda o kdar zoruma gidiyor ki çaresizce aglıyorum böyle
bende insanım benmde bi canm var oysa :KK43:[/QUOTE]

Anlıyorum suan paragozsun onun gözünde.. iyi dusun bence arkadasim

Haklsıınız değmez.. İnsan sevdiği için herşeyi yapar demii..
en ucuzunu düşünmek yerine oturup hesap yapmak yerine
Sen sıkma canını .. Ben herşeyi yapacam Elimden geleni
diyemedi ya diyemedi..
kendini kahretme sakın... sana onun veremediği zararı sen düşünüp düşünüp kendine verme sakın..
kendini önemse, o kadar çok önemse ki hatta, senden daha değerli bir vicdanın bir annen olsun...
o zaman gör bak ne kadar kıymetlisin bu hayatta..

Boşver arkadaşım nişan falan hiç bulaşma sen belli ki ailenin düzeni yok şimdi böyleyse ileride senden herşeyi kısar annen seni ne zorluklarla büyütmüştüe böyle insanlarla uğraştığına üzülür tabi ki. Herşey maddiyat değil diyemeyiz malesef altını bohçayı geç evlenirsen sonrasında maddi olarak çok yorarlar seni. Neden kahır çekesin. O hevesle kendi istemeli ilk başta senin istediğin gibi bi düğün nişan yapabilmeyi, yapacak gücü olmasa bile onu hakettiğini düşünecek incelikte olmalı. Altta kalanın canı çıksın derler, sen fedakarlığu hakedecek biri için değil seni üzecek biri için yaparsan ilerde çok daha fazla canın yanar buna, kendine kızarsın

Sağlıklı ve doğru olan ayrilmaniz. .. şimdiden böyle ise evlenince aynı çatı altında nasıl olur siz düşünün... hayatınızı Zindana karanlığa atmayın. Bir ömür aglayacağınıza 3 gün ağlar unutursunuz

Boşver arkadaşım nişan falan hiç bulaşma sen belli ki ailenin düzeni yok şimdi böyleyse ileride senden herşeyi kısar annen seni ne zorluklarla büyütmüştüe böyle insanlarla uğraştığına üzülür tabi ki. Herşey maddiyat değil diyemeyiz malesef altını bohçayı geç evlenirsen sonrasında maddi olarak çok yorarlar seni. Neden kahır çekesin. O hevesle kendi istemeli ilk başta senin istediğin gibi bi düğün nişan yapabilmeyi, yapacak gücü olmasa bile onu hakettiğini düşünecek incelikte olmalı. Altta kalanın canı çıksın derler, sen fedakarlığu hakedecek biri için değil seni üzecek biri için yaparsan ilerde çok daha fazla canın yanar buna, kendine kızarsın
çok haklsınızı o kadar haklsınız ki bu genç yaşımda ben yinede onun için göze almştm herşeyi herşeyi..
ama daha şimdiden böyleyse..
annem neler çekti ne emekler vrdi bana
ben ise ne yapıyorum kendime. ne yapıyormuşum kendime.

Hayatını bu adama feda etme şartlar farklı olur maddiyat kısmı düşünülür ama bu karakterdeki bu düşünceli adama cım cık cık yol yakınken wazgeç o güzel annenide üzme çok uzun değil kısa bi sürede iyiki ayrılmışım diye sewineceksin eminim cnm

Hayatını bu adama feda etme şartlar farklı olur maddiyat kısmı düşünülür ama bu karakterdeki bu düşünceli adama cım cık cık yol yakınken wazgeç o güzel annenide üzme çok uzun değil kısa bi sürede iyiki ayrılmışım diye sewineceksin eminim cnm
cok haklısınız ben bu adama laf anlatamıyorum artık anlatamıyorum
zaten saygı denen birşeyde yok
3 yılımı maffetti ama dediğiniz gibi bir ömür var burada.. en iyisi bu benim içnde

X