Bu yorgunluk sizce normal mi arkadaşlar ameliyat sonrası cevap verirseniz çok sevnrmm

tşk.ederim . evet çok şükür burun ameliyatı sonrası kolay . gerçekten ertesi gün bir çok şey yapılabilir. ilk gün yapılamayabilir. unutmuşum benim ilk gün sürekli kanadı. :) 2 ameliyat olunca birisinin acısı diğerini bastırıyor belki ondandır. :)

Arkadadaşlar, herkes kendine göre yorumluyor çünkü durum herkeste farklı . Sen hemen kalkarsın ben ertesi günü kalkarım. Bünyeye göre değişiyor kesin böyle olacak die bişi yok. Ama şu da bi gerçek zor ve acılı bir ameliyat değil. Olacak arkadaşlar bence hiç düşünmeyin .hemen olun imkan varsa.

Arkadadaşlar, herkes kendine göre yorumluyor çünkü durum herkeste farklı . Sen hemen kalkarsın ben ertesi günü kalkarım. Bünyeye göre değişiyor kesin böyle olacak die bişi yok. Ama şu da bi gerçek zor ve acılı bir ameliyat değil. Olacak arkadaşlar bence hiç düşünmeyin .hemen olun imkan varsa.

katılıyorum bünyeye göre değişiyor MESELA göğüs küçültme ameliyatINDAN SONRA DA ağrı minimaldir DIYORLAR BEN haftalarca ölüyorum NASIL minimal ANLAMADIM

Back