- Konu Sahibi krizantem42
...................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar.. Beni gerçekten derinden yaralayan bir mevzu hakkında fikrinizi almak istedim. Annem ve babam ayrı yaşıyorlar fakat boşanmadılar. Ayrı yaşama sebepleri ise babamın anneme defalarca kez ihanet emiş olması. Annemle aynı şehirdeyiz babam başka bir şehirde ve bir kadınla birlikte yaşıyor. Ben görüşmüyorum babamla. Seneler oldu ve bu durumla yaşamayı öğrendim bi şekilde. Şu anki sıkıntım ise eşimle olan her tartışmamızda bu durumun gündeme gelmesi. Düzenli bir aile yaşantısına sahip olmamam, babamın ihaneti vs. durumları sürekli başıma kakıyor. Bu beni daha çok yaralıyor. Bunu kendisine söylememe rağmen hala aynı şeyi yapıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum artık. Şu an konuşmuyorum kendisiyle. Boşanmak bile geliyor aklıma.
Bence ailenle aranda ne olursa olsun eşine anlatma. Senin ailende olan orda kalsın...
Anlattığın sürece her kavgada gündeme gelir. Ben ailemle alakalı hiçbirşeyi anlatmam eşime asla...
''ben babamı hayatımdan çıkardım,bu yükü taşımamak için...onu yaptığı bu ayıbı ile bensiz bıraktım,sanırım artık sıra sende..''
diye söyle eşine...
seni bununla yaralayıp,üzeceğini biliyor ve bunu tekrar ediyor her tartışmada ki ,seni bununla ezip ve halt edeceğini düşünüyor... aklınca eşin bu basit düşüncesii ile kendi küçük zaferini kazanmış olup ,zeytinyağı gibi kendini üste çıkarabildiğini düşünüyor...
tavrını koy bu konuda,babanı bu uğurda hayatından çıkarmışsın,sıra eşine gelmesin ...
ona bu düşüncesini yansıt ve tavır al... ister tehdit olarak algılasın, ister blöf... onun bu ezme ve sindirme politikasının yanında senin sözlerin hafif ama gerçekçi olacaktır...