Yüksek tsh ile hamile kalan var mı?

handeasli55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
124
23
28
35
Merhaba. Kan tahlilimde tiroidim 7.34 çıktı. Gebelik düşünüyorum. İlaç başlandı ama düşeceği yerde bu değer yükselmeye devam ediyor. Böyle yüksek değerle gebe kalan var mı aramızda? Tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)

Merhaba. Kan tahlilimde tiroidim 7.34 çıktı. Gebelik düşünüyorum. İlaç başlandı ama düşeceği yerde bu değer yükselmeye devam ediyor. Böyle yüksek değerle gebe kalan var mı aramızda? Tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
İlk gebeliğimde değerim 20ydi resmen ama ben hiç ilaç kullanmıyordum bir şey olmaz diye kürtajlar sonuçlanmıştı malesef şuan yine hamileyim değerim şuan kontrol altında çok şükür 1.5 gibi değerim şuan

Kaç mg kullanıyorsunuz

Eklentiler

• IMG_7324.webp
    IMG_7324.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 11
Ben de salı günü doktora gideceğim tekrar. Kullanmaya başladığımda 6ydı şimdi daha da yükseldi. Belki dozu yükseltir

hipotiroidi cok tehlikeli bebek icin, yenidogan tarama testi zaten hipotiroidi biliyosunuz. annenin tiroid hormonu olmayinca bebege de gecemiyo sonra bebekte hipotiroidili oluyo ve maalesef zeka geriligi oluyo. 25 mg cok cok az size, 34 cok yükske bi deger bence en az 75le denenmeli

hipotiroidi cok tehlikeli bebek icin, yenidogan tarama testi zaten hipotiroidi biliyosunuz. annenin tiroid hormonu olmayinca bebege de gecemiyo sonra bebekte hipotiroidili oluyo ve maalesef zeka geriligi oluyo. 25 mg cok cok az size, 34 cok yükske bi deger bence en az 75le denenmeli
Doktora gideceğim Salı günü bakalım belki yükseltir. Hatta bence yükseltecek

Onunla ilgili hiçbir şey bulamadım ben. Nasıl mesela öneriniz var mı
Ben eliminasyon diyeti yaparak ilaçsız düşürdüm. İnternette eliminasyon diyeti diye araştırın veriler var. Ben beslenme koçuyla yaptım ama kişi iyi araştırıp kendi başına da yapabilir belki

Back
X