Bu yuzden bosanilir mi?

Cinsel hicbir problemi oldugunu dusunmuyorum cunku kendi kendini tatmin ediyor..oyle olsa bunu da yapmazdi..ya baska biri var ya da artik arzulamiyor beni baska bisi gelmiyor aklima..o kendi ihtiyacini karsiladigi icin ben hic aklina gelmiyorum heralde..
Benim istekli olmam mi onu geri cekiyor anlmadim acaba isteksiz olsam daha mi istekli olurdu diye dusunuyorum..
Cevremdeki cogu bayanda cinsel isteksizlik var ve kocalari bu yuzden surat asip kusuyor benimki istekliyim diye sex duskunu ilan ediyor beni..

Cinsel sorunu yok diyorsunuz, e başkası olsa bir şeyler izleyip kendini tatmin etmez ona gider. Sorun hem her dediğimi kosulsuz sorgusuz kabul edeceksin diye maçoluk diretmesi hem de bunun yaptırımı olarak genelde kadinlarin koz olarak kullandigi cinselligi kullanmasi. Kendi de istiyor ama kendini tutuyor, siz istediğinizi daha çok belli ediyorsunuz diye zaaf olarak gorup kullaniyor ki hu hiç doğru değil aslinda.
Eş terapisi deneyin. Bence sizin durumunuzda terapi işe yarar.

Siz bunu Asla dile getirmeyin, siz dile getirdikce kendini geri çekiyor paşa.

Ben bakimi cok severim evde bile otursam makyaj yapar giyinir oyle otururum..bugun mayaj yaoarken koridorda bana baktigini gordum hayirdir dedim..onemli olan yuz guzelligi degil kalp guzelligi huy guzelligi dedi..bende allaha sukur ikisi de var sen kiymet bilmiyorsun dedi..gun boyu bu sozlerle evde dolasti onemli olan kalp guzelligi once o dedi..bende kendini bu kadar onemseme herseyi sejin icin yapmiyorum dedim ona..
Kalp güzelliğini allah kocanıza versin önce..
Nacizane fikrim diretmeyin üstelemeyin kopması gerekiyorsa kopsun.sonra gün geliyo keşke daha önce olsaydı diyosunuz..keşke daha önce.zaman geçtikçe kırgınlıklar kırıcılıklar telafisi olmayan sözler artıyor. Bunları haketmiyosunuz aynaya bakın ben ne hakediyorum diyin. Sevmek özlemek üzülmek çok doğal bunları zaten yaşayacaksınız ama geçer öyle bi geçerki hemde.. bunları yaşayan biri olarak söylüyorum

Psikolojik şiddet uyguluyor size resmen. Ben hayatında biri olduğunu düşünmüyorum. Baya baya sizi terbiye etmeye çalışıyor aklınca. Kötü huylar bunlar. Yani tahammül gücünüze göre karar verin. Çocuklarınız varmış çok mu kucukler. Onlar önemli tabi
Biri 5 digeri 1 yasinda onlar icin butun cabam zaten..yok ben ustelemiyorum arrik isteksizliginin sebebini ogrenmek icin konustum onunla..bosanirsam keske konussaydim sorunu cozseydim diye pisman olmamak icin mucadelem..

Bu arada kocam once kalp guzelligi dedi simdi beni huysuz kotu kalpli biri zannedeceksiniz ama hic alakasi yok..ailesini ondan cok dusunurum ki ailesi her zaman der o eve senin icin geliyoruz diye sen oglumuzdan daha iyisin bize karsi diye..
Oyle surekli kavga cikaran biri de degilim hep olaylara ilimli yaklasirim anlayisli olurum..kalp kirmaktan cok korkarim ben..ama bisey beni uzmusse bunu konusurum soylerim ama bunu saygisizlik uzun dilli olmak olarak niteliyor..

Back
X