- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
........................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır tabi ki suç değil.. ama inan ki yaşın geçtikçe bu düşüncende değişecek.. kendimden biliyorum![]()
simurg_
tam tersine sizin temiz, eli hiç daha önce başka kıza değmemiş birini bulma ihtimaliniz çok yüksek =) (imtihan durumları hariç)
evlilik olayındaki kader kısmette bu çok tuhaf bir şekilde uygun halde oluyor. yani temizler temizlerle evleniyor gözlemlediğim kadarıyla. daha önce biriyle zina edip de karşı tarafı kandırıp temiz biri ile evlenenlerse bu evlilikle imtihan oluyor. siz böyle devam edin. inşallah Allah da kalbinize ve niyetinize göre size uygun bir kısmet çıkarır karşınıza =)
tebrik ediyorum canım.böyle 'tertemiz'kız evlatları hep en iyisini hakeder ve dua et sana da öylesi nasip olsun.kendini böyle sakla.hiç de bozulcak bi durum değil.inan çok mutlu oldum okuyunca.demek böyle kızlar yine de var dedim.hani insanlık ölmeyeceğine inandığım gibi böyle kız/erkeklerin olacağına hep inanıyorummm tatlımm![]()
kendimi başka bi gezegende yaşıyomuş gibi hissediyorum.daha yaşım küçük biliyorum 21 yaşındayım.bu zamana kadar evet konuştuğum bikaç insan oldu ama gerçek anlamda biriyle beraber olmadım.hani eline erkek eli değmemiş kız tanımlaması vardır yaa hıh işte o benim.üzülüyorum bazen aslında bu da bi eksiklik ama bi taraftan da laylaylom bi ilişki yaşamadığım için seviniyorum.bu olay çirkinlik güzellik de değil artık bunu anlıycabilecek yaştayım benim niye sevgilim yok tripleri de değil.sorun şu ben benim gibi birini istiyorum.daha önce bu duyguları tatmamış hala saf birini istiyorum.kimselere dokunmamış her kıza aynı yalanları savurmamış birini istiyorum.ama bu bi ütopya sanırım böyle bi ihtimal yok denecek kadar azz.hangi arkadaşıma sorduysam öyle birini bulursan söyle basalım nikahı cevabını alıyorum.hiç erkek arkadaşı olmamış bi çok kız arkadaşım var.öyle bi kız bulursun peki ya erkek?ilerde evleniceğim insanın böyle biri olmasını istemem çok mu uç bişey?bulunamaz mı öylesi![]()
22 yaşına kadar kimseyle çıkmamış biri olarak seni çok ii anlıyorum canım..bnde böle düşünüyodum ben bişeyler yaşamadım karşımdaki de böyle olmalı falan diyodum..ama senin de dediğin gibi heralde öle bi erkek kalmamıştır
ama mesela benim eşim çok utangaçtır hatta diyo kimsye çıkma teklif etmedim hep kızlar geliyodu diye böyle olması bile yetmişti aslında benim için..en önemlisi de kimseye cinsel nedenlerle yaklaşmamış biri olması...günümüz erkeklerinde en çok da bu sinirimi bozuyo zaten sadece cinsellik için bi ilişki yaşamak yaparlar yaparlar sonra bakire kız istiyoruz derlerallah akıl fikir versin böylelerine..
ofbenım erkek arkım cınsel sebeplerden bırlıkte olmus kızlarla..... Ne yanı sımı bu....!!!! Canım sıkkındı ıyıce sıkıldı yaaa offffffffkesinlikle haklısın.insan bişeyler yaşamadan iki kez düşünmesi lazım.sonuçta senin kızkardeşin olsa gitse evlenmeden yaşasa bazı şeyleri nolurr ??bütün erkekler namus bekçisi kesilir.biliyorum kalmamıştır böyle bi erkek.belki çok fazla şey istiyorum hani o da odun değil insan sonuçta ama inanmak istiyorum ya.benim hiç sevgilisi olmamış çok güzel çok akıllı biçok arkadaşım var.artık zaman geçtikçe onlar da aynı dertten yakınmaya başladılar.hep beraber kuruycaz heralde![]()
ofbenım erkek arkım cınsel sebeplerden bırlıkte olmus kızlarla..... Ne yanı sımı bu....!!!! Canım sıkkındı ıyıce sıkıldı yaaa offffffff
bu arada keklık sonunda senı yakalayabıldım bebegım