Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim kızım da 2 yaşında 5 tane erkek çocuğundan daha yaramaz.. demek ki büyüyünce de aynı olacak Allah sağlık versin kendine zarar vermesin de yaramazlık yapsın moduna girdim çoktan..
Yanlış bir mod girdiğiniz.Sınırları olmadıkca etrafa zarara başlayacak.Okul hayatı boyunca sorunlarla boğuşma ihtimaliniz yüksek. O yaramazlıkların sonu başka cocuklara zarar vermeye evrilirse? Bence bunu bir düşünün siz.
6 yaşına girdik ha bu sene ha seneye derken artık kalan umudumun %5 ini de bu sabah tüketmiş durumdayım. Allah aşkına bu çocuk ne zaman normale dönecek yahu? Durduğu yerde 5 dk değil 2 dakikaya da razıyım durmuyor. Ancak tabletle falan bir tarafı yer görüyordur. Hiperaktivite mi var diye aldım doktora da götürdüm yok çok şımarık dedi koskaca doktor yüzümüze. Alınmadım çünkü aynen şımarık ve gıcık bir çocuk olarak büyütüldü dede anane ve babane sayesinde. Memurum işi bırakıp kendim bakma şansım olmadı maddi olarak bakıcı tutma imkanımda olmadı (inanın bahane değil). Sabah sabah pkula gitmeye giyinmeye giysi beğendirmeye çalışacağım diye sırtımdan terler aktı. Okulda bakıyorum çocuklar annelerini öpüp yolluyor bizimki hala mızıklık peşinde onu çıkarmıcam bunu giymicem ay nolur normal deyin ben artık kafayı yicem gerçekten ne zaman uslanır eylülde ilkokula başlayacak çok korkuyorum
Çocuğun sınır çizilmesine ve otoriteye ihtiyacı var. Ama bunun yolları her çocuk için farklı olabilir. Bence bir çocuk gelişimci ile hareket edin. Bir de bir şeye izin vermeyip sonra mızmızlığından yorulup izin verdiğinizde bunu suistimal ederek alışkanlık haline getiriyorlar.