- 6 Kasım 2020
- 232
- 188
- 33
Bebeğim olmuyor bunu yaşayan ne ilk ne son kadınım ama psikolojim artık yerinde değil. Ben Cajiliyeti kabul edemiyorum. Çok düşüncesizler bebeğim olmadığını bilmelerine rağmen bana bu konuda bir sürü saçma soru yöneltebiliyorlar
olmadı olmadı ben bunu kabullenmeye sindirmeye çalışırken onların üstüme bu kadar gelmesi beni hayattan soğuttu. Maalesef etrafımda bir sürü cahil var ve hiçbirinden uzaklaşmam mümkün değil hayat şartları... katlanmak zorundayım katlanamıyorum.
Cinler bana musallat olmuş ondan dolayı çocuğum olmuyormuş.
Ha bir de ben Öğretmenim pandemide haram para kazanmışım o da tüp bebek masrafı olarak benden çıkmış
Abimin eşi geçmiş karşıma ailede hamile olanları sayıyor. Tanımadığım insanların bile hamile olduğunu anlattı
Kuzenlerim yiyecek ekmekleri yok 3. Ye 5. Ye hamileler. Her seferinde sende yok mu ?
Bir başkası geçmiş karşıma anneliğin ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlatıyor.
Etrafımda neden bebek yapmadığımı sormayan 2 3 insan kaldı.
Öyle bir toplum baskısı var ki üzerimde yeter artık yeter ben çok bunaldım hayattan insanlardan
ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemez haldeyim 

Cinler bana musallat olmuş ondan dolayı çocuğum olmuyormuş.
Ha bir de ben Öğretmenim pandemide haram para kazanmışım o da tüp bebek masrafı olarak benden çıkmış
Abimin eşi geçmiş karşıma ailede hamile olanları sayıyor. Tanımadığım insanların bile hamile olduğunu anlattı
Kuzenlerim yiyecek ekmekleri yok 3. Ye 5. Ye hamileler. Her seferinde sende yok mu ?
Bir başkası geçmiş karşıma anneliğin ne kadar güzel bir duygu olduğunu anlatıyor.
Etrafımda neden bebek yapmadığımı sormayan 2 3 insan kaldı.
Öyle bir toplum baskısı var ki üzerimde yeter artık yeter ben çok bunaldım hayattan insanlardan