Buaralar bergen'e taktim

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.990
37.315
548
29
Biliyorsunuzdur oda kadin cinayetine kurban gitti once kezzap atilti yuzune sonra öldürüldü ve bunu yapan cani 7 ay cezaevinde yatti. Niye neden ben ozamanlar küçüktüm 96 doğumluyum ozamanda boyle carkalandimi dunya emine bulut gibi. Sarkilarini dinliyorum cok üzülüyorum boyle bi sese nasil kiyildi allah belasini versin bunu yapan caninin. Canim sıkıldi yazmak istedim

Ifade sıkıntılarına temas etmiştim o kadar. Imlayi duzeltmelisin.

Konuma gelince, biz kendimiz basta olmak uzere etrafimizi bilinçlendirelim, en önemli görev bence budur.
belki sadece ilk okul mezunu bir insandır
yada halk evlerinde falan ders verilen yerlerden okuma yazma öğrenmiştir kendini ifade etmekte sorun yaşayan bir insan olabilir
siz şimdi bunu yazinca sizin için hayat çok güzellesti sanirim

Allah rahmet etsin 1989'da vefat etmiş sen hayatta yoktun zaten bende küçücüktüm internette bi ara bakmıştım hayatını okudum adam başına bela olmuş dayak şiddet boşansa bile kurtulamamış önce kezzap sonunda silahla vurmuş ☹️
İdam gelmeden bunlar ıslah olmaz

Biliyorsunuzdur oda kadin cinayetine kurban gitti once kezzap atilti yuzune sonra öldürüldü ve bunu yapan cani 7 ay cezaevinde yatti. Niye neden ben ozamanlar küçüktüm 96 doğumluyum ozamanda boyle carkalandimi dunya emine bulut gibi. Sarkilarini dinliyorum cok üzülüyorum boyle bi sese nasil kiyildi allah belasini versin bunu yapan caninin. Canim sıkıldi yazmak istedim
Bende bazen müslüm babaya bergene falan takılıyorum müziklerine hayat hikayelerine falan bakıyorum
Çok büyük acılar yaşamışlar
Diğer arabeskçiler gibi değil nedense içimizden biri gibi geliyor onlar

Allah rahmet etsin 1989'da vefat etmiş sen hayatta yoktun zaten bende küçücüktüm internette bi ara bakmıştım hayatını okudum adam başına bela olmuş dayak şiddet boşansa bile kurtulamamış önce kezzap sonunda silahla vurmuş ☹
O zamanlar idamda varmış ama yine cezasını bulmamış
Malesef bizim ülkede karını öldürmek hiç bir zaman büyük suç kapsamına girmedi
Kolay kolay siyasi suçlar hariç idam verilmemiş

Allah rahmet etsin 1989'da vefat etmiş sen hayatta yoktun zaten bende küçücüktüm internette bi ara bakmıştım hayatını okudum adam başına bela olmuş dayak şiddet boşansa bile kurtulamamış önce kezzap sonunda silahla vurmuş ☹
Yani ozamndan beri değişen hicbisi olmamis 2020 giricez hala bi cozum bulunamadi bencede idam gelmeli

Bende bazen müslüm babaya bergene falan takılıyorum müziklerine hayat hikayelerine falan bakıyorum
Çok büyük acılar yaşamışlar
Diğer arabeskçiler gibi değil nedense içimizden biri gibi geliyor onlar
Aynen ya. Muslum gursesin hikayesini bilmezdim sinamada ogrendim cok acilar cekmisler allah rahmet eylesin

yada halk evlerinde falan ders verilen yerlerden okuma yazma öğrenmiştir kendini ifade etmekte sorun yaşayan bir insan olabilir
Bosver cok var burda onlardan ben alistim artik. Konuyu dagitmaya yer ariyorlar

Bosver cok var burda onlardan ben alistim artik. Konuyu dagitmaya yer ariyorlar

Geçen sene ben de çok ilgileniyordum bergenin hayatıyla. Şarkıları falan çok ilgimi çekti.Gencecik yaşında seviyorum dediği adam tarafından öldürüldü. Ne yazık ki
Kadın cinayetleri bir çözüm bulunamadığı sürece de devam edecek :(
Birkaç gün ülke çalkanır sonra da herkes normal yaşamına devam eder. :((

O zamanlar idamda varmış ama yine cezasını bulmamış
Malesef bizim ülkede karını öldürmek hiç bir zaman büyük suç kapsamına girmedi
Kolay kolay siyasi suçlar hariç idam verilmemiş
Buyur birde burdan yak. Idam yerden goge kadar hakeden biri idam edilmiyor odul gibi de 7 ay yatiyor

Back
X