Buaralar bergen'e taktim

Geçen sene ben de çok ilgileniyordum bergenin hayatıyla. Şarkıları falan çok ilgimi çekti.Gencecik yaşında seviyorum dediği adam tarafından öldürüldü. Ne yazık ki
Kadın cinayetleri bir çözüm bulunamadığı sürece de devam edecek :KK43:
Birkaç gün ülke çalkanır sonra da herkes normal yaşamına devam eder. :KK43:(
Hayır sevmiyodu , zorla alıkonuluyodu , esir gibi tutsak gibiydi . Bergen onun için para demekti , Bergen hep kaçtı ve hep yakalandı . Zaten son kaçışında da vurularak öldürüldü .

Feri cansel vardı birde
Sevgilisi Kendisini vurduğunda cebinde adamın fotoğrafını taşıyormuş rahmetli
O adide 7 yıl yatıp çıkmış şimdi hayatına devam ediyormuş
Hey allahimya nasil bi dunyadayiz. Bu caniler ne istiyor kadinlardan. Yemin ediyorum erkeklerden nefret ettim ya

Ifade sıkıntılarına temas etmiştim o kadar. Imlayi duzeltmelisin.

Konuma gelince, biz kendimiz basta olmak uzere etrafimizi bilinçlendirelim, en önemli görev bence budur.
Bir insanın çok şey bilmesi önemli değil haddini bilsin yeter kitap okuyor yada okumuyor kime ne

Bugün nette haberi de çıktı
Bergen de seviyo deyip şikayetçi olmamış kezzap olayından sonra tabi sonrası cinayet işte
Gerçekten kadın olmak zor seviyoruz diye neleri görmezden geliyoruz ama sonrası hep hüsran

Bergen de seviyo deyip şikayetçi olmamış kezzap olayından sonra tabi sonrası cinayet işte
Gerçekten kadın olmak zor seviyoruz diye neleri görmezden geliyoruz ama sonrası hep hüsran
Bu se. Fsz tehtit etmistir oyuzden sikayetci olmamistir diye düşünüyorum. Bunu yapandan hersey beklenir

Ben o şikayetleri geri almaların maalesef korkuyla yapıldığını düşünüyorum
Yeter ki peşimi bıraksın deyip susuluyor ama kurtulamıyorlar ne yazık ki

Katili geçen sene 4 çocuğa istismardan tutuklanmıştı. Yakınları, şikayetçi olan aileleri tehdit ediyordu şikayetlerini geri çekmeleri için. Hala içerde mi bilmiyorum ama.

Bergen'in hikayesi bana da hep dokunmuştur.Çok acı.Eşi yüzüne kezzap atmış ve asla vazgeçmemiş sürekli onu bir gün öldüreceğini söylermiş ve dediğini de yapmış.Bergen'inki gibi hayatlar yaşayan insanların olduğunu düşününce zaten insan daha da fena oluyor.O zamandan bu zamana kadına şiddet konusunda değişiklikler oldu ama yeterli mi? Asla değil.Herkes kendi çocuğunu eğitse keşke.Kadınlar olarak elimizdeki gücün farkında olabilsek.

Bergen'e de Allah rahmet eylesin.

O zamanlarda da eminim, kadın zaten şarkıcı, pavyonda çalışıyor diye haklı görmüştür bazı karaktersizler.
2019 yılındayız, hala bir adım ileri gidemiyoruz ne yazık ki. Ne gencecik kadınlar, ne geride yavrusunu bırakmış anneler gidiyor. Emine Bulut'un son anları hala gözümün önünden gitmiyor. Bu hep böyle gidecek herhalde...

O zamanlarda da eminim, kadın zaten şarkıcı, pavyonda çalışıyor diye haklı görmüştür bazı karaktersizler.
2019 yılındayız, hala bir adım ileri gidemiyoruz ne yazık ki. Ne gencecik kadınlar, ne geride yavrusunu bırakmış anneler gidiyor. Emine Bulut'un son anları hala gözümün önünden gitmiyor. Bu hep böyle gidecek herhalde...
Ondan sonra kaç kadın vahşice öldürüldü :(

Bergen'in hikayesi bana da hep dokunmuştur.Çok acı.Eşi yüzüne kezzap atmış ve asla vazgeçmemiş sürekli onu bir gün öldüreceğini söylermiş ve dediğini de yapmış.Bergen'inki gibi hayatlar yaşayan insanların olduğunu düşününce zaten insan daha da fena oluyor.O zamandan bu zamana kadına şiddet konusunda değişiklikler oldu ama yeterli mi? Asla değil.Herkes kendi çocuğunu eğitse keşke.Kadınlar olarak elimizdeki gücün farkında olabilsek.

Bergen'e de Allah rahmet eylesin.
Ben bir degisiklik göremiyorum halada cinayet var. Boyleleri bitmez sutu bozuk bunlarin. Idam gelmedikce dahada cogalicak bunlar

Ondan sonra kaç kadın vahşice öldürüldü :KK43:

herşeyin başı eğitim diyoruz ama, kaç nesil heba olacak kim bilir.
erkeklere kadının bir mal olmadığı, sahiplenilecek evcil hayvan olmadığı,
kadının da erkek kadar özgür bir birey olduğu öğretilmeden düzelmeyecek.
Tabi bunları öğrenmesi gereken kadınlar da çok. Daha az önce okudum konunun birinde, adam hamile karısının boğazını sıkmış, kadın diyor ki beni seviyor aslında, sinirle yaptı.
Bu kadın allah korusun ama belki katiliyle aynı evde yaşıyor, onun çocuğunu taşıyor karnında. Ne diyeceksin ki?

Back
X