Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar benim ilk hamileliğin ve izmire yeni taşındım devlet hastanesine gitmek istiyorum Buca kadın doğumda onerebileceğimiz doktorlar var mı ilginiz için teşekkür ederim hepinize
Merhaba hanımlar benim ilk hamileliğin ve izmire yeni taşındım devlet hastanesine gitmek istiyorum Buca kadın doğumda onerebileceğimiz doktorlar var mı ilginiz için teşekkür ederim hepinize
canım ben bucada oturuyorum ilk doğumumuda orda yaptım.. eğer hala tavsiye istiyorsan kesinlikle mehmet bora bey veya hatice hanıma gitmelisin..
ben özelde görünüyorum şuan ama konakta benim hastanem.. özele gidemediğim zamanlarda bu iki doktordan birini tercih ediyorum. ilk doğumumda mehmet bora bey vardı acilde ve sağolsun rica ettiğim için bana suni sancı yazmamıştı hala duacısıyım kendi sancımla doğum yapmıştım....