Buca kadın doğum hastanesi

Kadercivil55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2
0
1
34
Merhaba hanımlar benim ilk hamileliğin ve izmire yeni taşındım devlet hastanesine gitmek istiyorum Buca kadın doğumda onerebileceğimiz doktorlar var mı ilginiz için teşekkür ederim hepinize

Merhaba hanımlar benim ilk hamileliğin ve izmire yeni taşındım devlet hastanesine gitmek istiyorum Buca kadın doğumda onerebileceğimiz doktorlar var mı ilginiz için teşekkür ederim hepinize
Orayı bilemem ama Gaziemir devlet hastanesi Zeynep şeyhanlı ben böyle doktor devlette görmedim çok iyi bir doktor

Buca kadın doğum hastanesi sadece gebelik durumlarına mi bakıyor yoksa kısırlık muayenesi veya genel muayene de yapıyor mu

Buca kadın doğum hastanesi sadece gebelik durumlarına mi bakıyor yoksa kısırlık muayenesi veya genel muayene de yapıyor mu
Cnim kısırlık için çok fazla kullanaj cihazları yok.ama yinede bakıyorlar.
Bütün testler yapılıyor mu orada tarama testleri falan kontrollerini doğru düzgün yaptırmak istiyorum
hepsi de cok iyileer

canım ben bucada oturuyorum ilk doğumumuda orda yaptım.. eğer hala tavsiye istiyorsan kesinlikle mehmet bora bey veya hatice hanıma gitmelisin..
ben özelde görünüyorum şuan ama konakta benim hastanem.. özele gidemediğim zamanlarda bu iki doktordan birini tercih ediyorum. ilk doğumumda mehmet bora bey vardı acilde ve sağolsun rica ettiğim için bana suni sancı yazmamıştı hala duacısıyım kendi sancımla doğum yapmıştım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…