• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda 1961 anneannem dedem :)

Ne kadar tatlılar... Benim de onları kendime örnek alasım geldi bir anda . Onların da birbirlerinde sevmedikleri huylar vardı, beğenmedikleri şeyler vardı hayatlarında ama birlikte mutlu olabilmeyi başarmışlar, kadın hala kocasının arkasından evlilik yıldönümünü kutluyor diye düşündüm...Aslında böyle tatlı büyükler daha çok olsa etrafmızda da, biz de onları örnek alabilsek bocaladığımız zamanlarda... buyrunnnnnnnnn

yaaa o çıtı pıtı güzel kız şimdi bi anneanne ne güzel yaa harikalarmış çok yakışmışlar birbirlerine ...
dedene de allahtan rahmet diliyorum canım..

nekadar sade ve şatafatsız olduğu halde nekadar asil..
eskiler biliyormuş işlerini..
maşaallah..ömür ne çabuk geçiyor..şimdi onlara bunlar hayal meyal..
kimleri gördü geçirdi evlendirdiler:kedi:

Çok tatlılar çok beğendim. Dedene Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ananen çok güzel kadınmış. Hem gençlikleri hem ileriki yaşlarındaki halleri ayrı bir güzel. Bu fotoğrafları paylaştığın için teşekkürler.

anneannen çok güzelmişyaa dedene çirkin demiyorm ama anneannen çok asil görünüyo bayıldmm hihoyyyt

ay harika resimler çok beğendim gelinlik ne kadar şekermiş eğer yaşıyorlarsa allah uzun ömürler versin

çok duygulandım..bi hüzünlenirim eski fotoğraflara bakınca zaten..anneannenize sağlıklı uzun ömürler diliyorum..dedenizin wefatına rağmen yıldönümlerini kutlaması da ayrı bi güzellik..

Back
X