- Konu Sahibi Akdenizler
-
tam istediğim türde bir ev; modern döşenmiş, gereksiz eşya yok, küçük ve sevimli.... çok beğendim güle güle oturun :)
saol:)kizmadigin icin:))estagfurullah fikrini vermene sevindim tskrler.....
* mobilyanin tv dolabi vardi kapakli ama evin genisligi fazla olmadigindan boyle birsey yaptik
* camlerde sticker turkiye'ye izine geldigimde guzel bir tul perde diktirmeyi dusunuyorum ozaman kaldircam kalin perdeyide yok edicem ama simdilik yeni perde diktirene kadar idare etmem lagzim
* mutfaktaki acik dolaba en kisa zamanda bir cozum bulcam insallah
* o cicegi bu gidisle kaldirmayi dusunuyordum
saol:)kizmadigin icin:))
1.anladim canim oyle diorsan :)
2.camlara neden yapistirdinki ev hapisaneye donmus:)) alinma ha:))
3.ordaki esyalari kiler yokmu oraya tasi sanirsam evin iki katli dolaba hos susler yerlestirsen daha iyi yada bi suru dolap var bitanesine o temizlik maddlerini koy ortaliktan yok et :))
cicegide merdivenlerin ordaki duvara koyabilirsiin ince duvar varya merdivenle salona girerken bide oyle dene...
perdeleride saten degistirecekmissin idare et :) alli pullu perdeler cikmis onlardan al yazin:)
Biz ikinci baharimizi yasiyoruzyani esim benden once bu evde yasiyordu ( ben 9 aydir evliyim ve buraya tasindim )ve perde yerine yapiskani secmis cikaramiyorumda ozaman caddeden gelen gecen iceri bakiyor ozelimiz kalmiyor
kilerim yok malesef ama dolablarin birine SIKIstiracagim o temizlik esyalarini perde zaten bir dert benim icin henuz nasil birsey yaptirmam gerektigini bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?