buda baka takvim

mimoza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
2.845
24
116
Diğer
arkadaşlar bu takvimde başka bi takvim.doğmuş veya doğacak bebeklerinize bi bakın bakalım cinsiyetler tutuyormu.ama d.tarihleriniz kesinlikle doğru olmalı.tutan tutmayan yazarsa sevinirim. bu arada bazı aylarda kız ve erkek eşit şansta olduğu için net bişi yazmıyo.bilginizeee
Free Baby Gender Predictor
Free Baby Gender Prediction Test
üstteki adres doğacak alttakinde doğmuş çocuklarınıza bakın.kolay gelsin

5 aylık oğlum var tutmuyor kız gösteriyo burası ama çin takvimini 10 kişi üzerinde denedik onda on tuttu

arkadaşlar bu takvimde başka bi takvim.doğmuş veya doğacak bebeklerinize bi bakın bakalım cinsiyetler tutuyormu.ama d.tarihleriniz kesinlikle doğru olmalı.tutan tutmayan yazarsa sevinirim. bu arada bazı aylarda kız ve erkek eşit şansta olduğu için net bişi yazmıyo.bilginizeee
Free Baby Gender Predictor
Free Baby Gender Prediction Test
üstteki adres doğacak alttakinde doğmuş çocuklarınıza bakın.kolay gelsin

slm ben denedim cunku iki kizim var buyuk kizimin dogum tarihini verdim erkek cikti kucuk kizimin kinide verdim oda kiz cikti. kafamçokkarıştı senağlama

benim küçük oğlanınkine kız çıktı .büyük oğlanınkini göstermedi canım..

ilk kızım normal doğumda olduğu için doğru çıktı sanırım.ama ikinci sezeryan onu erkek gösteriyo canım ama kız

çok şaşırdım kızlar gerçekten çoğu kişide tutmuştu..etafınızdakilerdende tutmayan oldumu?????????

eşinizin ve kendinizin dogum tarihlerinizi yazıyorsunuz dimi benim daha cinsiyeti doktor söylemedi burda kız çıkıyor

Benim bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil. Ama dr. um doğum aralığını 25 eylül 2 Ekim arasına veriyor. Takvimde Eylül için net bişi yok, Ekim için erkek diyor. Nisan da belli olacak cinsiyeti.

Bi çok dr.13.Haftada tahmin ediyomuş ama benim Dr. ketum biraz.Sordumsa da cevap vermedi.:1rolleyes:

15 haftalıgım baktım şimdi kız cıktı ama doktor erkek dedi
çin takvimide kız dedi rus takvimide kız dedi
ya benim doktor kör :) yada bu takvimler bana uymadı :)

Back
X